x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Infirmeria de la FCSB

Infirmeria de la FCSB

de Theodora Şutiu    |    01 Aug 2019   •   08:18
Infirmeria de la FCSB

FCSB continuă drumul către grupele Europa League, iar joi o întâlnește pe Alashkert din Armenia în meciul retur din turul 2 preliminar. În tur, roş-albaştri au câştigat cu 3-0, la Erevan. Antrenorul Bogdan Andone are, însă, mai multe probleme de lot, fapt care ar putea să pună în pericol calificarea formaţiei bucureştene.

După eşecul cu FC Botoşani, echipă care a câştigat pentru prima oară în istorie în faţa celor de la FCSB, scor 2-0, tehnicianul Bogdan Andone vorbit despre perioada dificilă prin care echipa trece. Roș-albaștrii au nu mai puțin de nouă jucători accidentați, iar lotul disponibil pentru meciurile viitoare este extrem de subțire: „Ca jucători de câmp, avem 12. Plus trei copii, deci sunt 15. Mai avem și trei portari. Nu, nu mă ia ameţeala, ăştia sunt toți jucătorii pe care îi avem. Din ăştia trebuie să aleg 10, plus un portar, deci vedeți și dumneavoastră”, a spus Andone.

Bucuria lui Coman

Unul dintre cei mai valoroşi jucători ai lotului României U21, care a făcut performanţă la Campionatul European din Italia şi San Marino, Florinel Coman, susţine că, deşi e obosit, va da tot ce e mai bun în faţa echipei armene: „Nu joc cu teamă. Sunt foarte concentrat, nu mă gândesc deloc la accidentări. Intru pe teren, uit de oboseală, de accidentări, dau tot ce pot pentru echipă, sută la sută”, a declarat Coman.

 

Nouă jucători sunt pe lista accidentaţilor. În mare parte, sunt cei de bază ai echipei. E o situaţie puţin delicată, dar asta e, trebuie să trecem peste ea. Aşteptăm să revină rând pe rând. Cred că primul va fi Stan, iar apoi vom vedea cu ceilalţi

- Bogdan Andone

 

Meciul dintre FCSB şi Alashkert se dispută, joi, de la ora 21.30 la Giurgiu şi este transmis de ProTV

 

×