x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Înlocuitor-surpriză pentru Miriuță la Chiajna!

Înlocuitor-surpriză pentru Miriuță la Chiajna!

20 Sep 2017   •   09:26
Înlocuitor-surpriză pentru Miriuță la Chiajna!

Preşedintele clubului de fotbal Concordia Chiajna, Cristian Tănase, a declarat, marţi seara, pentru AGERPRES, că Ion Moldovan, director tehnic în cadrul grupării ilfovene, a fost numit în funcţia de antrenor principal în locul lui Vasile Miriuţă.

"Domnul Ion Moldovan este începând de azi antrenorul principal al echipei noastre. Dânsul era deja în cadrul clubului, ocupa funcţia de director tehnic, şi sunt sigur că este o soluţie şi de viitor pentru noi. Contractul dânsului este pe perioadă nedeterminată, pentru că aşa era încadrat, şi beneficiază de toată susţinerea noastră. Îi urez baftă şi sunt convins că va avea rezultate bune la Chiajna", a afirmat Cristian Tănase.

În vârstă de 63 de ani, Ion Moldovan a antrenat ultima oară în Liga I în ediţia 2009/2010, când pentru trei etape a condus nou-promovata de atunci Astra Ploieşti. De-a lungul timpului, Moldovan a mai antrenat printre altele formaţiile Oţelul Galaţi, FC Argeş Piteşti, Dinamo, UTA, Ceahlăul Piatra Neamţ, echipa naţională de tineret a României, precum şi prima reprezentativă a Libiei.

Moldovan îl înlocuieşte la Concordia Chiajna pe Vasile Miriuţă, cel care a demisionat pentru a semna, marţi, un contract valabil până în 2019 cu gruparea FC Dinamo.
www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: concordia chiajna vasile miriuta