x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ioan Becali: Sper ca învinuirile care i se aduc lui Avram să nu fie ceea ce ştiu eu

Ioan Becali: Sper ca învinuirile care i se aduc lui Avram să nu fie ceea ce ştiu eu

03 Oct 2011   •   10:53
Ioan Becali: Sper ca învinuirile care i se aduc lui Avram să nu fie ceea ce ştiu eu

Ioan Becali spera ca invinuirile care i se aduc fostului presedintele al CCA, Vasile Avram, de catre DNA, sa nu fie cele reale sau cele pe care le stie el.

"Sper ca invinuirile care i se aduc sa nu fie cele reale sau sa nu fie ceea ce stiu eu sau ce banuiesc eu", a spus Becali.

El a criticat modul in care a condus Vasile Avram Comisia Centrala a Arbitrilor. "E vorba de stilul de viata al presedintelui CCA. Presedintele CCA nu o sa dea niciodata un interviu facand frectie la par in frizerie. Stilul asta de interviu cu frectie in frizerie imi aduce aminte de filmele cu Al Capone, cand rivalii se duceau la frizer iar cand ii faceau o compresie si cand intorcea capul ii taia gatul. Modul lui de a fi, ingamfat, de a vorbi... Iar de impartialitate ce sa mai vorbim. Daca tu ai vorbit la telefon cu doi-trei presedinti, ceilalti 15-16 care investesc ce sunt, fraieri? Ii iei la rand sau iti faci audienta ca un primar. Nu se poate ca un presedinte CCA sa vorbeasca cu 2-3 si cu ceilalti nu", a mai spus Becali, potrivit Mediafax.

Ioan Becali considera ca cei implicati in arbitraj au fost avertizati in repetate randuri de oameni din fotbalul romanesc sa nu comita infractiuni. "E un scandal din care fotbalul romanesc trebuie sa profite, pentru ca nu a profitat prima data din cazul Penescu si Constantin. I-a amenintat Cartu cu catuse, i-a ameninta varul meu la palat 'ma nenorocitilor, stati ma cuminti ca dau astia cu catenele in voi'. N-au stat", a continuat Ioan Becali.

Fostul impresar crede ca presedintele FRF, Mircea Sandu, nu este implicat in scandalul din arbitraj. "Mircea Sandu are atatia subalterni si nu poate raspunde de greselile tuturor, el trebuie sa «mai acopere» toate problemele astea pentru a apara imaginea institutiei. Dupa parerea mea, Mircea Sandu nu a fost niciodata implicat. E destul de harsait pentru a aparea in astfel de ipostaze", a explicat Becali.

El nu-l invinovateste pe Cristian Borcea ca ii telefona lui Vasile Avram: "Cristi Borcea nu a facut o greseala ca l-a sunat, domnul Avram a facut o greseala ca i-a raspuns la telefon. Borcea da telefoane si isi apara clubul. El pe buna dreptate a cerut explicatii".

Ioan Beclai l-a sfatuit pe Ion Craciunescu sa dialogheze cu presedintii de cluburi din Romania in direct, la televizor. "Ii dau un sfat lui Craciunescu, sa pastreze postul de la Digi Tv si acolo sa raspunda live tuturor presedintilor despre problemele lor".

Fostul impresar l-a criticat pe Vasile Avram si pentru modul in care i-a initiat in arbitraj pe Marius si Valentin Avram. "Ce a facut Avram cu fiii sai iar nu e in regula. Copiii sunt nevinovati, dar trebuie sa creasca. El i-a luat de la liceu, n-au dat nici bac-ul, dar i-a trimis la facultate. E un lucru care l-a depasit", a mentionat Ioan Becali.

Ioan Becali a fost prezent, astazi, la procesul "transferurilor", de la Tribunalul Bucuresti.

×