x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iordănescu: Gică Popescu este un om de caracter şi cel mai în măsură să conducă FRF

Iordănescu: Gică Popescu este un om de caracter şi cel mai în măsură să conducă FRF

20 Feb 2014   •   14:09
Iordănescu: Gică Popescu este un om de caracter şi cel mai în măsură să conducă FRF
Sursa foto: fanatik.ro

Directorul tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Anghel Iordănescu, a declarat, astăzi, că fostul internaţional Gică Popescu este cel mai în măsură să conducă FRF.

"Am avut o discuţie cu Gică Popescu şi cred că este cel mai în măsură să conducă FRF. Personal le urez succes tuturor candidaţilor, dar Popescu ne-a adus multe satisfacţii, îl cunoaştem cu toţii, este un om de caracter. Cred că şi-a făcut cea mai bună campanie şi ar fi cel mai în măsură să fie preşedintele FRF", a declarat Iordănescu, cei doi întâlnindu-se după ce candidatura lui Popescu la preşedinţia FRF a fost validată de comisia însărcinată.

Gică Popescu a spus că îl respectă în mod deosebit pe Anghel Iordănescu, cu care a lucrat la echipa naţională, dar "care este şi un bun prieten".

Fostul mare fotbalist a apreciat că Steaua este principala favorită la câştigarea titlului de campioană.

"Campionatul este doar la începutul returului, Steaua şi-a recuperat punctele după meciurile restanţă şi pleacă drept principală favorită, joacă bine, dar sper să fie o luptă cât mai echilibrată, până spre finalul campionatului, ca să fie cât mai interesant. Petrolul s-a întărit, la rândul său, Astra la fel. Steaua are mulţi jucători valoroşi, dar mie mi-a plăcut Sânmărtean în primul meci. Este important primul joc în faţa propriilor suporteri. Sânmărtean are calităţi, am spus-o mereu, dar, din păcate, nu a obţinut performanţele pe care le putea avea la valoarea lui. Este unul dintre cei mai talentaţi jucători pe care îi are fotbalul românesc în ultimii ani", a afirmat Popescu.

Gică Popescu a mai spus că "ar fi extraordinar ca la ora jocului cu Argentina să fiu preşedinte" al FRF. Atât alegerile pentru funcţia de conducere a FRF, cât şi meciul amical dintre naţionalele României şi Argentinei, care va avea loc pe Arena Naţională, sunt programate în data de 5 martie.

Popescu şi-a exprimat părerea de rău că meciul dintre România şi Argentina nu va putea fi precedat de un joc între foşti componenţi ai echipelor care se întâlneau în 1994 la Cupa Mondială din SUA, când tricolorii câştigau cu scorul de 3-2.

"Mi-ar fi plăcut să intrăm şi pe teren, să reedităm meciul din 1994", a conchis Popescu.

×