x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Iovan: "Armele noastre sunt forţa grupului şi moralul bun după victoria împotriva Bosniei".

Iovan: "Armele noastre sunt forţa grupului şi moralul bun după victoria împotriva Bosniei".

07 Iun 2011   •   08:31
Iovan: "Armele noastre sunt forţa grupului şi moralul bun după victoria împotriva Bosniei".

Antrenorul Stefan Iovan a declarat ca echipa Romaniei nu trebuie sa se sperie de forta Braziliei si ca armele tricolorilor in amicalul de miercuri dimineata vor fi forta grupului si moralul bun dupa victoria din partida cu Bosnia, scor 3-0, informeaza publicatia Terra Esporte.

"Cunoastem jucatorii Braziliei, fac diferenta oriunde joaca, dar vom evolua cu incredere. Brazilia este o echipa foarte puternica, intotdeauna in top, dar asta nu trebuie sa ne sperie. Venim dupa un joc bun si suntem increzatori, vom incerca sa ne ridicam la nivelul adversarului. Armele noastre sunt forta grupului si moralul bun dupa victoria cu Bosnia. Nu ne vom baricada in aparare, vom incerca sa atacam in viteza si sa purtam contraatacuri rapide", a spus Iovan, care conduce staful tehnic al "tricolorilor" in turneul din America de Sud dupa ce selectionerul Razvan Lucescu a renuntat la functie.

Atacantul Ciprian Marica a afirmat ca jucatorii brazilieni sunt printre cei mai buni din lume. "Ronaldo a marcat istoria fotbalului, ca unul dintre cei mai valorosi jucatori. Nu mi-am facut un scop din a schimba tricoul cu el, eu vreau sa marchez. E un meci special, deoarece nu se intampla in fiecare zi sa intalnesti Brazilia. E ceva ce se intampla o data la 20-30 de ani, sau poate o data in viata. Sper sa trecem si peste oboseala, speste problemele de fus orar. Am o mica problema medicala, dar nu se pune problema sa nu joc", a spus Marica.

Partida amicala pe care echipa nationala a Romaniei o va disputa, miercuri, de la ora 03.50, pe Stadionul Pacaembu din Sao Paulo, cu selectionata Braziliei, va fi transmisa in direct de Pro TV.

×