x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii lui Dinamo „vor fi din ce în ce mai ambițioși”, aigură Florin Bratu

Jucătorii lui Dinamo „vor fi din ce în ce mai ambițioși”, aigură Florin Bratu

04 Aug 2018   •   15:30

Fotbaliştii lui Dinamo Bucureşti "vor fi din ce în ce mai ambiţioşi", a asigurat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, tehnicianul Florin Bratu, ce a precizat că echipa sa are ca obiectiv calificarea în play-off, relatează site-ul clubului. 

Bratu speră că Dinamo nu va repeta greşelile din partida cu FCSB în meciul de luni, din deplasare, cu Gaz Metan Mediaş. 

"Gaz Metan este o echipă puternică, Mihai Teja este acolo şi îl cunosc foarte bine. Suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta pe cei de la Mediaş şi sperăm ca greşelile din derby să le fi rezolvat. Au fost lucruri mai puţin bune făcute împotriva Stelei, trebuie să corectăm greşelile şi să ridicăm nivelul jocului. Mental, echipa stă bine, dar vreau mai multă concentrare. Gaz Metan este o echipă cu talie, care joacă, are omogenitate, greu de învins pe teren propriu. Însă noi în ultimii ani ne-am făcut treaba la Mediaş şi sperăm să o facem şi acum", a declarat antrenorul dinamovist. 

"Vreau să ne calificăm în play-off, acesta e obiectivul nostru. Este un campionat dificil, greu de gestionat, este foarte aproape distanţa dintre extaz şi agonie, trebuie să fim atenţi. Jucătorii vor fi din ce în ce mai ambiţioşi", a spus Florin Bratu. 

Atacantul Mircea Axente a estimat că echipa lui Mihai Teja este bine organizată şi competitivă, însă a subliniat că jucătorii dinamovişti sunt pregătiţi pentru această partidă. 

"Cei de la Mediaş au început bine campionatul, au o echipă bine organizată, competitivă, dar noi suntem pregătiţi. Rezultatul cu FCSB ne dă încredere pe viitor, luptăm până la capăt. Golul marcat în derby mă ajută foarte mult, este bun pentru moral, îmi dă încredere. Mă bucur că i-am răsplătit încrederea lui Mister. Ne dorim să jucăm un fotbal ofensiv, să marcăm, dar să fim şi atenţi pe faza defensivă. E prea devreme să ne gândim la titlu", a spus Mircea Axente. 

El a fost completat de fundaşul Laurenţiu Corbu: "Sperăm să facem un meci foarte bun la Mediaş. Dacă luăm fiecare joc în parte ne putem gândi la titlu, dar mai întâi obiectivul e calificarea în play-off". 

Meciul dintre Gaz Metan şi Dinamo, din etapa a 3-a a Ligii I, este programat luni, 6 august, de la ora 21,00, pe stadionul din Mediaş. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal dinamo bucureşti Florin Bratu