x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Jucătorii lui Gaz Metan Mediaş vor avea prime în funcţie de locul în clasament

Jucătorii lui Gaz Metan Mediaş vor avea prime în funcţie de locul în clasament

22 Iul 2016   •   20:10
Jucătorii lui Gaz Metan Mediaş vor avea prime în funcţie de locul în clasament

Jucătorii lui Gaz Metan Mediaş vor avea prime în funcţie de locul în clasament, a declarat, pentru Liga Profesionistă de Fotbal, antrenorul nou-promovatei, Cristian Pustai, înaintea meciului de sâmbătă cu ASA Tg. Mureş din prima etapă a Ligii I.

Potrivit lui Pustai, primele în funcţie de clasament înseamnă o strategie menită să motiveze jucătorii şi stafful tehnic: "La nivelul conducerii, ne-am fixat împreună cu jucătorii un obiectiv, eu zic că pertinent: plata va fi în funcţie de locul ocupat".

Gaz Metan va miza pe jucători români, iar cei câţiva străini din cadrul lotului au mai evoluat la această echipă, de care sunt astfel legaţi afectiv, a indicat Pustai. El a adăugat că salariile fotbaliştilor nu vor fi mari, fiind stabilite pentru a evita problemele financiare.

"Dorim să facem un campionat bun, dorim să rămânem în prima ligă, pentru că am văzut ce greu este să joci în liga a doua. Sper că întreg publicul, toţi jucătorii, toţi factorii de decizie sunt conştienţi că locul echipei Gaz Metan este în Liga I", a spus Pustai. "Eu zic că avem un lot bun, cu care se poate pleca la luptă", a estimat tehnicianul, care nu exclude venirea unor jucători până la încheierea perioadei de transferuri.

Gaz Metan va conta şi pe fotbalişti reveniţi la echipă: Sergiu Muth, Răzvan Pleşca, Jasmin Trtovac, Azdren Llullaku, Eric de Oliveira, Mircea Axente.

"Strategia este pe termen mediu", a afirmat Pustai, adăugând: "începem din nou să punem bazele centrului de copii şi juniori, care la un moment dat a fost productiv".

"Ne dorim un spectacol sportiv şi în primul rând ne dorim să jucăm bine, ca să aducem lumea la stadion", a spus tehnicianul înainte de meciul de sâmbătă din prima etapă a noii ediţii de campionat.

Gaz Metan Mediaş va debuta în sezonul 2016-2017 al Ligii I contra lui ASA Tg. Mureş, sâmbătă, de la ora 18,30 pe teren propriu. 

Sursa: AGERPRES

×