x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Keşeru a semnat cu Steaua. Ce obiective are atacantul

Keşeru a semnat cu Steaua. Ce obiective are atacantul

de Agerpres    |    09 Ian 2014   •   18:55
Keşeru a semnat cu Steaua. Ce obiective are atacantul

Atacantul Claudiu Keşeru a semnat un contract valabil doi ani şi jumătate cu Steaua Bucureşti, fotbalistul dezvăluind că a semnat cu echipa din Ghencea pentru a câştiga trofee şi a juca în cupele europene, potrivit unui interviu acordat site-ului clubului.

Keşeru, venit de la formaţia franceză SC Bastia, a efectuat vizita medicală şi primul antrenament la noua sa echipă şi va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă la Stadionul Steaua, vineri, de la ora 13,00. Atacantul va purta tricoul cu numărul 28 şi va face deplasarea cu echipa în cantonamentele din Spania, desfăşurate începând cu data de 12 ianuarie.

Keşeru, în vârstă de 27 de ani, a mărturisit că s-a gândit încă din vară să vină la Steaua şi a acceptat când a primit o ofertă concretă, fiind atras de şansa câştigării unor trofee şi de posibilitatea de a juca în cupele europene.

"Am ţinut legătura cu Mihai Stoica din vară şi până acum, dar momentul în care acesta m-a căutat să vorbească despre un interes concret a picat foarte bine pentru mine. Situaţia mea la Bastia nu era aşa cum îmi doream, am decis să discut cu Steaua şi să dau curs ofertei", a declarat Keşeru, care a mai jucat în Franţa la Nantes, Libourne, Tours şi Angers. În România, el a evoluat la FC Bihor.

"Încă din vară îmi încolţise ideea de a veni, dar am fost nevoit să refuz atunci fiindcă apucasem să bat palma cu cei de la Bastia. În momentul în care am fost sunat din nou, am considerat că este un semn şi a fost ceva normal să dau curs ofertei. Când Steaua a venit cu ceva concret, m-am înmuiat şi am decis, fără să mai stau pe gânduri, să semnez", a adăugat el.

"Am simţit că sunt dorit foarte mult, iar asta a cântărit enorm în luarea deciziei de a veni la Steaua. În plus, cunosc mai mulţi dintre jucători de la lotul naţional şi asta mă va ajuta să mă integrez mai repede în echipă", a explicat jucătorul.

"Îmi doresc foarte mult să aduc un plus echipei, pentru a ajuta Steaua să câştige cat mai multe trofee. Sper să mă adaptez cât mai repede în lot şi să pot să mă exprim cât mai repede la potenţial maxim. Îmi doream să joc pentru o echipă care se bate cu şanse reale la câştigarea campionatului şi a Cupei. Steaua se luptă mereu cu şanse reale la câştigarea tuturor competiţiilor interne. În plus, de vreo doi-trei ani mă gândesc la ideea de a juca într-o cupă europeană, în special în UEFA Champions League", a afirmat internaţionalul român.

Suporterii şi colegii "vor vedea determinare în orice moment, o dorinţă extraordinară de a fi util echipei şi de a înscrie", a promis Keşeru.

"Sper să am ocazia să fiu decisiv de multe ori, atât cu goluri, cât şi cu pase de gol", a adăugat atacantul.

×
Subiecte în articol: claudiu keşeru steaua