x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Laurenţiu Reghecampf: "Victoria cu Basel, singura şansă de calificare în primăvara europeană"

Laurenţiu Reghecampf: "Victoria cu Basel, singura şansă de calificare în primăvara europeană"

05 Noi 2013   •   20:58
Laurenţiu Reghecampf: "Victoria cu Basel, singura şansă de calificare în primăvara europeană"

Laurenţiu Reghecampf a declarat marţi seară că Steaua îşi doreşte victoria cu FC Basel, considerând că aceasta este ultima şansă pentru stelişti să acceadă în primăvara europeană.

 
"Este un meci important pentru noi, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm, pentru noi fiind ultima şansă de a mai putea accede în primăvara europeană. Întâlnim o echipă foarte bună, împotriva căreia am avut foarte multe probleme, sperăm ca mâine seară să facem un meci mult mai bun şi să nu mai facem greşeli ca la Bucureşti. Trebuie să recunoaştem că Basel este favorită pentru meciul de mâine. Este o echipă puternică, joacă acasă, deci ne va fi foarte greu. Vom încerca să jucăm cât mai compact, să ne creăm şanse de a marca şi să reuşim să marcăm. Nu va fi o tragedie dacă nu ne vom califica în primăvara europeană. Jucătorii au făcut enorm pentru fotbalul românesc" , a declarat Reghecampf.
 
Portarul Ciprian Tătăruşanu consideră, la fel ca şi antrenorul său, că meciul de miercuri este decisiv pentru primăvara europeană: "Este un joc decisiv, avem nevoie de o victorie pentru şanse în primăvara europeană. Sperăm să facem un joc mult mai bun ca la Bucureşti. Basel este o echipă puternică, bine organizată, solidă şi trebuie să ne autodepăşim pentru a obţine ce ne dorim".
 
Partida FC Basel - Steaua, contând pentru etapa a patra a Grupei E a Ligii Campionilor se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul St. Jakobs Park.

×
Subiecte în articol: steaua Liga campionilor basel