x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: CFR Cluj - Steaua 2-0

Liga 1: CFR Cluj - Steaua 2-0

01 Noi 2015   •   23:05
Liga 1: CFR Cluj - Steaua 2-0

CFR Cluj a învins-o pe Steaua Bucureşti cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Stadion "Dr. Constantin Rădulescu", într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Clujenii au deschis scorul prin Vitor Bruno (31), iar Alexandru Păun a închis tabela (80), la scurt timp după ce a fost introdus pe teren. Ambele goluri s-au marcat din centrări ale portughezului Tiago Lopes.

Portughezul Vitor Bruno a dedicat golul victimelor tragediei din clubul bucureştean Colectiv. Înaintea partidei s-a ţinut un moment de reculegere, jucătorii de la CFR au intrat pe gazon cu un banner pe care scria ''Condoleanţe! Suntem alături de voi'', iar reprezentanţii clubului au depus o coroana de flori în cercul de la mijlocul terenului.

Steaua, care nu şi-a creat nicio ocazie clară, a ajuns la trei partide consecutive în campionat fără victorie (două egaluri şi un eşec). În tur, scorul a fost egal, 1-1.

După o serie negativă de patru meciuri, CFR a bifat a doar victorie consecutivă.

FC CFR 1907 Cluj - FC Steaua Bucureşti 2-0 (1-0), Stadion "Dr. Constantin Rădulescu" - Cluj-Napoca
Au marcat: Vitor Bruno (31), Alexandru Păun (80).
Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Aurel Oniţă (Constanţa), Bogdan Gheorghe (Bucureşti); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/AG)
Observatori: Zoltan Szekely (Baia Mare) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF  

×