x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. Concordia Chiajna, victorie surprinzătoare în faţa Stelei: 1-0!

Liga 1. Concordia Chiajna, victorie surprinzătoare în faţa Stelei: 1-0!

19 Noi 2016   •   21:26
Liga 1. Concordia Chiajna, victorie surprinzătoare în faţa Stelei: 1-0!

Concordia Chiajna a învins-o surprinzător pe Steaua Bucureşti cu scorul de 1-0 (1-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Neluţ Roşu (23).

Steaua a făcut un joc slab şi nu a reuşit să îşi creeze prea multe ocazii de gol la poarta lui Cristian Bălgrădean, primul şut pe spaţiul porţii fiind expediat de Fernando Boldrin (36).

Concordia, condusă de pe bancă de cuplul Emil Ursu - Marin Dună, a reuşit prima sa victorie împotriva Stelei în 12 partide de campionat. Înaintea acestui meci, Concordia pierduse 10 partide din 11 cu Steaua, obţinând o remiză, 2-2, pe 10 mai 2015, pe Arena Naţională (deplasare).

Concordia venea după cinci etape fără victorie (două egaluri, trei eşecuri). Concordia a învins-o în acest sezon şi pe Dinamo, în deplasare, cu 1-0.

Steaua a pierdut primul său meci în deplasare în acest campionat şi are doar două victorii în ultimele cinci etape (două eşecuri, un egal).

CS Concordia Chiajna - FC Steaua Bucureşti 1-0 (1-0), Stadion Concordia - Chiajna
A marcat: Neluţ Roşu (23).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Marius Cristian Marchidanu (Brăila); arbitru de rezervă: George Rădulescu (Bucureşti)
Observatori: Laszlo Sajtos (Sibiu) - CCA, Imilian Şerbănică (Bragadiru) - LPF.

Sursa: AGERPRES

×