x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. Dănciulescu: Contra a fost opţiune pentru Dinamo şi în trecut, dar acum am reuşit să-l aducem

Liga 1. Dănciulescu: Contra a fost opţiune pentru Dinamo şi în trecut, dar acum am reuşit să-l aducem

19 Feb 2017   •   16:43
Liga 1. Dănciulescu: Contra a fost opţiune pentru Dinamo şi în trecut, dar acum am reuşit să-l aducem
Sursa foto: Cosmin Contra și Ionel Dănciulescu (d)

Directorul sportiv al clubului de fotbal Dinamo, Ionel Dănciulescu, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă, că tehnicianul Cosmin Contra a fost o opţiune pentru postul de antrenor şi în trecut, dar abia acum conducerea a reuşit să îl convingă să preia echipa.

"Sper ca venirea lui Cosmin să fie de bun augur. Este unul dintre cei mai buni antrenori din noul val. În ciuda vârstei, el a avut rezultate importante la echipele la care a fost. El a fost o opţiune de-a noastră şi în trecut, însă abia acum am reuşit să îl aducem la echipă. Sunt convins că el va repune Dinamo pe linia de plutire. Dacă vom câştiga aceste trei meciuri atunci Dinamo va fi în play-off. Sper ca suporterii să vină alături de echipă. Ştiu că sunt dezamăgiţi şi că suntem datori cu vârf şi îndesat faţă de ei. Dar acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de ei. Dacă revin la stadion, sunt sigur nu îi vom dezamăgi", a explicat Dănciulescu în cadrul conferinţei de presă în care Cosmin Contra a fost prezentat oficial.

Tehnicianul Cosmin Contra a fost instalat, la 16 februarie, în funcţia de antrenor principal al echipei Dinamo, el semnând un contract valabil până la finalul acestui sezon competiţional, cu opţiune de prelungire până la 30 iunie 2018. Contra îl înlocuieşte la Dinamo pe tehnicianul Ioan Andone, cel care marţi, 14 februarie, şi-a reziliat de comun acord contractul cu gruparea alb-roşie.

Echipa Dinamo întâlneşte, luni, de la ora 20,30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 24-a a Ligii I la fotbal.

Sursa - AGERPRES

×
Subiecte în articol: ionel dănciulescu cosmin contra dinamo