x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern LIGA 1 | FC BRAȘOV - CFR CLUJ, egal pentru nimeni și nimic

LIGA 1 | FC BRAȘOV - CFR CLUJ, egal pentru nimeni și nimic

de Dragoş Tănase    |    02 Mai 2015   •   18:18
LIGA 1 | FC BRAȘOV - CFR CLUJ, egal pentru nimeni și nimic
Sursa foto: sptfm.ro

Formaţia FC Braşov a terminat la egalitate, scor 2-2 (1-1), partida disputată sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei CFR Cluj, în etapa cu numărul 30 a Ligii 1.

Negruț a deschis scorul în minutul 13, iar Constantinescu a făcut 1-1 în minutul 25. Din nou CFR a trecut în avantaj, când Tade a transformat un penalty în minutul 78, iar Bencun a egalat cu 5 minute înainte de final, scrie gsp.ro. În ultimele minute ale jocului, a fost un adevărat asediu la poarta oaspeților, dar "stegarii" au ratat din poziții incredibile.

Mugurel Buga a fost unul dintre cei mai slabi brașoveni. A trimis pe lângă, cu poarta goală, și a comis penalty-ul din care CFR a făcut 2-1. De altfel, a fost repede schimbat, cu Leko - min. 80, chiar dacă el intrase pe teren în minutul 52,în locul lui Țâră.

În urma acestui rezultat, FC Brașov a ratat ocazia de a se desprinde de zona retrogradării și ajunge la doar 32 de puncte, fiind pe locul 12, în timp ce clujenii sunt pe 16, cu 24 de puncte.

Echipele de start:

FC Brașov: Fl. Iacob - Străuț, L. Goian, Novakovici, Novak - Juric - M. Constantinescu, Aganovic, Bencun, Cr. Ganea - Țîră
Rezerve: D. Mutu, Leko, Zlomislic, Ș. Moraru, Ciocîlteu, Petriș, M. Buga

CFR Cluj: Mincă - T. Lopes, Carp, Larie, Camora - Muniru, Petrucci - Al. Păun, Jakolis, Negruț - Tade
Rezerve: Amadio, A. Tînc, Vereș, Jazvici, Chanturia, Carter, Guima

×
Subiecte în articol: liga 1 fc brasov cfr cluj fotbal egalitate