x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Ionel Gane, noul antrenor al Petrolului Ploieşti

Liga 1: Ionel Gane, noul antrenor al Petrolului Ploieşti

15 Mar 2016   •   20:14
Liga 1: Ionel Gane, noul antrenor al Petrolului Ploieşti
Sursa foto: LPF.RO

Ionel Gane este noul antrenor al echipei de fotbal Petrolul Ploieşti, a anunţat marţi site-ul clubului, la o zi după despărţirea de tehnicianul Constantin Schumacher.

Ionel Gane va ocupa, până la finele acestui sezon, funcţia de antrenor principal al echipei aflate pe ultimul loc în Liga I. În vârstă de 44 de ani, fostul internaţional le-a mai pregătit, în primul eşalon, pe Universitatea Craiova, CS Turnu Severin, Corona Braşov şi CS Universitatea Craiova. Marţi după-amiază, el a condus primul antrenament al "galben-albaştrilor".

"Am acceptat această ofertă pentru că îmi plac provocările şi eu cred ca Petrolul, în ciuda situaţiei din acest moment, se poate salva de la retrogradare. Ştiu că este o misiune foarte dificilă, dar atâta timp cât mai sunt şanse trebuie să luptăm până la capăt", a declarat noul tehnician al petroliştilor.

Alături de Ionel Gane, în stafful tehnic al ploieştenilor a fost cooptat antrenorul secund George Biţă. De pregătirea portarilor se va ocupa, în continuare, Cătălin Grigore, iar preparator fizic va fi Cristian Dragotă.

Constantin Schumacher fusese numit antrenor principal la Petrolul pe 5 ianuarie. Ploieştenii au pierdut toate cele cinci partide cu el pe banca tehnică.

Petrolul a început sezonul cu Tibor Selymes (în primele opt etape), apoi Eusebiu Tudor a condus echipa în şapte partide, pentru ca Mihai Stoichiţă să antreneze formaţia până la finalul anului trecut.

Petrolul ocupă ultimul loc în play-out, cu doar patru puncte, la 9 puncte de următoarea clasată.

Sursa: Agerpres

×