x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1: Meci dramatic in Oltenia: Craiova, victore in prelungiri cu Pandurii: 2-1

Liga 1: Meci dramatic in Oltenia: Craiova, victore in prelungiri cu Pandurii: 2-1

29 Oct 2016   •   16:46
Liga 1: Meci dramatic in Oltenia: Craiova, victore in prelungiri cu Pandurii: 2-1
Sursa foto: csuc.ro

CS Universitatea Craiova a învins-o pe Pandurii Târgu Jiu cu scorul de 2-1 (0-0), sâmbătă, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 14-a a Ligii I de fotbal.

Craiovenii au făcut unul dintre cele mai slabe meciuri din acest sezon, dar au reuşit să se impună la limită în faţa unei echipe intrate în insolvenţă şi ai cărei jucători au protestat pentru neplata salariilor întârziind jocul pe pe stadionul ''Extensiv'' cu zece minute, după ce au ameninţat chiar cu neprezentarea.

Simon Măzărache (53) a deschis scorul pentru gazde, dar gorjenii au egalat prin George Ţucudean (84), la o neatenţie în lanţ a apărării craiovene. CSU Craiova a smuls victoria, graţie golului marcat de Andrei Ivan (90), din centrarea lui Marius Briceag.

Echipa din Bănie a ratat trei mari ocazii de singur cu portarul, prin Ivan (2) şi Măzărache, iar oaspeţii au avut o bară, prin Valentin Alexandru (19).

Lovitura de start a partidei a fost precedată de un moment de reculegere în memoria lui Ion Dobriţoiu, fost conducător al sportului craiovean înainte de revoluţie.

În tur, Pandurii se impusese cu scorul de 2-1, printr-un gol marcat în prelungiri.

CS U Craiova a egalat liderul Steaua, ambele având 27 de puncte, dar vicecampioana are un meci mai puţin, urmând să joace duminică la Iaşi.

Pandurii are o singură victorie în ultimele şase etape (un egal, patru eşecuri).

CSU Craiova nu a pierdut în ultimele trei partide (două victorii, un egal) şi are şase victorii şi un egal în meciurile de pe teren propriu.

CS Universitatea Craiova - CS Pandurii Târgu Jiu 2-1 (0-0), Stadion "Extensiv" - Craiova
Au marcat: Simon Măzărache (53), Andrei Ivan (90), respectiv George Ţucudean (84).
Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ciprian Florin Danşa (Oradea); arbitru de rezervă: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)
Observatori: Cornel Sorescu (Piteşti) - CCA, Romulus Gabor (Hunedoara) - LPF
AGERPRES

×