x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Liga 1. O nouă umilință pentru Dinamo

Liga 1. O nouă umilință pentru Dinamo

29 Apr 2015   •   07:09
Liga 1. O nouă umilință pentru Dinamo
Sursa foto: Christian Silva/Intact Images

Pandurii a învins-o pe Dinamo București, scor 3-2 (0-1), marți seara, la Targu Jiu, într-o partidă din etapa a 29-a a Ligii I de fotbal.

Nicoară a deschis scorul în minutul 9, însă "cîinii" au întors scorul în doar 10 minute. Marius Niculae (13) și Marius Alexe (19) au înscris pentru Dinamo, care la pauză a intrat în avantaj. Șandru a readus egalitatea pe tabelă din lovitură liberă, execuție la care Naumovski și-a respins mingea sub transversală.

Dan Nistor a adus victoria gazdelor în minutul 80. Pentru ca dezastru să fie complet pentru Dinamo, Nicolae Grigore a luat cartonaș roșu în minutul 90 și nu va putea juca împotriva Stelei.

Pandurii strînge 35 de puncte după acest meci și urcă pe locul 9, depărtîndu-se pentru un moment de zona retrogradării. Dinamo e pe 7, cu 41 de puncte, la egalitate cu Astra și Viitorul, care nu au jucat în această etapă.

Pandurii - Dinamo 3-2
Marcatori: Nicoară 10, Şandru 55, Nistor 80 / M. Niculae 13, Alexe 19

Pandurii: Gliwa - Şandru (Elton 67), Cordoş, Vasiljevic, Momcilovic - Anton, Mrzljac, Răduţ, Nistor - Nicoară (Shalaj 56), Roman

Dinamo: Naumovski - Fai, A.Marc, Nedelcearu, Serginho - Cristescu, Grigore, C.Matei (Lazăr 81), Alexe - Grozav (Gavrilă 65), Niculae (Bilinski 58)
 

×
Subiecte în articol: dinamo pandurii