x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern LPF a realizat un program de desfăşurare a etapelor rămase din campionat

LPF a realizat un program de desfăşurare a etapelor rămase din campionat

18 Apr 2020   •   12:30
LPF a realizat un program de desfăşurare a etapelor rămase din campionat

LPF a realizat un program de desfăşurare a etapelor rămase din campionat deşi data reluării Ligii 1 este incertă.

LPF a pus la punct un program de desfăşurare a etapelor rămase din campionat deşi data la care va fi reluată Liga 1 este încă necunoscută.

Oficialii LPF au luat în considerare că la data de 5 iunie competiţiile vor fi reluate. Aceştia spun că ultima etapă va avea loc la 26 iulie.

„Departamentul de Competiţii al LPF a înaintat către FRF un program pentru desfăşurarea tuturor etapelor rămase de disputat până la finalul acestui sezon competiţional, având ca moment de reluare a competiţiei data de 5 iunie. La întocmirea acestui program au fost avute în vedere şi cele 3 date pentru meciurile rămase de disputat din Cupa României. Potrivit programului propus de LPF, ultima etapă a ediţiei actuale de campionat s-ar putea disputa la data de 26 iulie. Precizăm că propunerea LPF reprezintă doar un scenariu de lucru, o decizie finală urmând a fi adoptată la un moment ulterior, în funcţie de evoluţia epidemiei de coronavirus şi a interdicţiilor adoptate de autorităţile statului român”, au anunţat oficialii Ligii Profesioniste de Fotbal.

Mediafax

×