x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern LPF amână verdictul

LPF amână verdictul

de Dragos Stoica    |    25 Ian 2011   •   21:17
LPF amână verdictul
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor

148255-gsp-20101004144454005.jpgDespărţirile lui Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu de Craiova se amână. Privită ca o formalitate după ce jucătorii şi-au depus memorii susţinând că nu şi-au încasat banii pe ultimele luni, rezilierea contractelor celor doi n-a fost oficia­lizată ieri de Comisia de Soluţionare a Litigiilor. Forul respectiv a preferat să amâne verdictul cu o săptămână, acesta urmând să fie cunoscut cel devreme marţea viitoare.

În acelaşi timp, Adrian Mititelu şi-a înteţit atacurile la adresa LPF, la numai o zi după ce s-a contrat public cu Dumitru Dragomir. „Ieri am trimis doi oameni la Ligă pentru a înregistra nişte acte de întârziere la plata salariilor lui Găman şi Bărboianu. Cei de acolo nu le-au primit motivând că nu aveau semnătura lui Piţurcă, pentru ca astăzi să le accepte, tot fără sem­nătura lui Piţurcă. Încă nu am depus plângere penală, dar dacă lucrurile nu se schimbă, ştiu ce am de făcut. Acele acte de transfer ale celor doi jucători sunt false, au fost completate chiar în sediul LPF”, a declarat Mititelu la sport.ro. Acesta a mai adăugat că nu va renunţa deloc la luptă: „Indiferent ce decizie va lua Comisia de soluţionare a litigiilor, va întâmpina o opoziţie pe măsură din partea mea. O să angajez cei mai buni avocaţi. Nu îi las să mă păcălească! Dragomir nu e şeful meu, nu-mi dă el sfaturi, ci e partenerul meu! L-am votat din bună credinţă, dar acum îmi pare rău”.

 

Mititelu mai aşteaptă
Bursa de Valori Bucureşti a început ieri tranzacţionarea acţiunilor emise de Fondul Proprietatea, de unde Adrian Mititelu aşteaptă salvarea situaţiei sale financiare. Finanţatorul oltenilor a declarat în repetate rânduri că se aşteaptă să încaseze nu mai puţin de 80 de milioane de euro după ce acţiunile vor fi cotate, deşi deţine deocamdată doar titluri de proprietate cesionate de foştii proprietari. Acestea trebuie mai întâi transformate în acţiuni de Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, lucru care se va întâmpla cel mai devreme în 60 de zile de la data listării de ieri. De abia după aceea deţinătorii vor fi despăgubiţi pentru această perioadă, după o formulă unde valoarea unui titlu va fi considerată media pon­derată din cele două luni.

×
Subiecte în articol: fotbal intern