x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Lucescu Jr: "Papp, Torje, Râpă şi Gardoş sunt câştiguri certe!"

Lucescu Jr: "Papp, Torje, Râpă şi Gardoş sunt câştiguri certe!"

10 Feb 2011   •   08:42
Lucescu Jr: "Papp, Torje, Râpă şi Gardoş sunt câştiguri certe!"

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, s-a declarat nemulţumit la finalul meciului câştigat de tricolori, miercuri, cu 1-1, 5-4 la loviturile de departajare, în faţa Ciprului, rezultat în urma căruia prima reprezentativă a ocupat locul 3 la Cyprus Cup, spunând că turneul a fost util.

Vezi aici livetext şi cronica de meci

"Pe un joc bun şi după atâtea şi atâtea ocazii, să primeşti gol ... sigur că nu sunt mulţumit. Îmi pare rău de Grigore (n.r. - Dragoş Grigore), pentru că făcuse un meci perfect. Grigore a făcut un meci foarte bun, are calităţi extraordinare, probabil a fost un moment de lejeritate. A contat lipsa de experienţă. A fost un turneu util, care este imposibil să nu lase amprente asupra tinerilor, este imposibil să nu se ducă cu determinare la echipele de club şi să-i împingă către performanţă", a declarat Lucescu după meci.

Selecţionerul României a menţionat că dintre jucătorii tineri i-a remarcat la acest turneu pe Papp, Torje, Gardoş şi Râpă. "Râpă este bătăios, va creşte foarte mult. Am câştigat un Alexa, un Deac, care confirmă chiar dacă nu are foarte multe minute jucate la Schalke. Ţinând cont că au fost jucători că nu au venit din cauza accidentărilor, cred că sunt nişte câştiguri certe pentru viitor", a mai spus Lucescu.

Echipa naţională a României a învins, miercuri, la Paralimni, reprezentativa ţării gazdă, Cipru, cu scorul de 6-5 (0-0, 1-1), după lovituri de departajare, în finala mică a turneului internaţional Cyprus Cup.

Turneul a fost câştigat de Ucraina, care a învins în finală, cu scorul de 5-4, după loviturile de departajare, selecţionata Suediei.

×