x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Maradona, dorit la naţionala Argentinei până în 2014

Maradona, dorit la naţionala Argentinei până în 2014

15 Iul 2010   •   00:00

Federaţia Argentiniană de Fotbal (AFA) îi va propune lui Diego Armando Maradona să rămână la conducerea tehnică a echipei naţionale până la Cupa Mondială din 2014, informează AFP. "AFA îi va propune să rămână la conducerea tehnică a naţionalei Argentinei", a precizat purtătorul de cuvânt al forului, Ernesto Cherquis Bialo, care a menţionat că oferta îi va fi făcută lui Maradona de preşedintele forului, Julio Grondona, în cadrul unei reuniuni programată pentru săptămâna viitoare.

Cherquis Bialo a precizat că Grondona îi va cere lui Maradona un bilanţ al activităţii sale şi un proiect pentru a-i prelungi contractul pe patru ani. Potrivit presei locale, Grondona îi va cere lui Maradona să se separe de unii dintre colaboratorii săi, printre cei vizaţi fiind secundul său, Alejandro Mancuso.

După participarea la CM din Africa de Sud, unde Argentina a fost eliminată în sferturi, Maradona s-a retras la reşedinţa sa de la Ezeiza şi nu a discutat despre o eventuală demisie, evocată la un moment dat.

Medicul personal al fostului mare jucător a declarat, marţi, că selecţionerul este extrem de afectat după eliminarea Argentinei de Germania, scor 4-0, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, însă nu se droghează.

×
Subiecte în articol: stiri