x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Maradona, la final de ciclu?

Maradona, la final de ciclu?

de Vlad Ionescu    |    07 Iul 2010   •   00:00
Maradona, la final de ciclu?
Sursa foto: /Reuters

Jucătorii îi cer tehnicianului să nu demisioneze



După umilinţa suferită în faţa Germa­niei, în sferturile de finală, Diego Ma­ra­dona declara că nu este decis dacă să renunţe sau nu la postul de se­lecţioner al "Pumelor". Odată întors aca­să şi în ciuda primirii călduroase pe care i-au făcut-o suporterii,

 "El Pibe d'Oro" pare să fi luat o hotărâre, dând de înţeles că îşi va prezenta de­misia. "Gata, ciclul meu s-a terminat. Am dat tot ce am putut. Acum vreau să mă odihnesc şi să stau cu fa­mi­lia mea", a declarat Maradona.

Ju­că­torii, în frunte cu Lionel Messi, Car­los Tevez şi Gabriel Heinze, şi-au exprimat însă sprijinul total pentru tehnician, căruia i-au cerut să nu ple­ce. "Am jucat slab şi ne-am de­za­mă­git suporterii. Nu mă simt deloc bine, dar vreau să le mulţumesc tutu­ror pentru susţinere. Maradona trebuie să rămână alături de noi", a scris Messi pe site-ul său. Staff-ul tehnic al na­ţionalei este şi el alături de se­lec­ţio­ner. "Maradona a murit în Africa de Sud, dar de mâine Diego se va în­toar­ce, va renaşte ca Pasărea Phoenix", a spus preparatorul fizic Fer­nando Signorini.

Cuvinte de îmbărbătare la adresa se­lecţionerului a avut şi preşedintele Ar­gentinei, Cristina Kirchner: "Sâm­bătă, când Germania ne-a eliminat, l-am sunat pe Maradona, dar nu a putut vorbi cu mine pentru că plân­gea. Nimeni nu ne-a oferit atâta bu­curie ca Maradona pe teren". Şeful sta­tului i-a aşteptat duminică pe fot­ba­lişti la Palatul Guvernului, însă aceştia au declinat invitaţia, motivând că nu merită o asemenea onoare. "Cred că ei se înşală când gândesc aşa, pentru că ei merită totul. Îi voi aş­tep­ta. Trăiască Argentina!", a încheiat Kirchner.

×
Subiecte în articol: stiri