x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marca: Puyol se retrage din naţională ca un mare campion

Marca: Puyol se retrage din naţională ca un mare campion

14 Iul 2010   •   00:00
Marca: Puyol se retrage din naţională ca un mare campion
Sursa foto: /Reuters

Fundaşul Carles Puyol a decis să se retrage din naţionala Spaniei după câştigarea titlul mondial, anunţă cotidianul Marca. Fundaşul lui FC Barcelona, care a adunat 90 de selecţii în prima reprezentativă, luase decizia retragerii în luna noiembrie a anului trecut, iar acum le-a transmis-o oficial selecţionerului Vicente del Bosque şi directorului sportiv al federaţiei, Fernando Hierro.

"Puyol se retrage din naţională ca un mare campion. El nu crede că mai are puterea de a continua cu tensiunea de la Barcelona şi cu meciurile naţionalei şi a cerut să nu fie convocat în meciul amical cu Mexic, din 11 august", scrie Marca.

Carles Puyol a debutat în naţională în noiembrie 2000, la un meci cu Olanda, acelaşi adversar şi la ultimul meci. "Del Bosque i-a cerut să mai joace încă zece meciuri, pentru a ajunge la 100, însă Puyol crede că nu are forţa necesară", a subliniat Marca.

La CM 2010, Puyol a fost decisiv pentru calificarea echipei iberice în finală, înscriind singurul gol al partidei cu Germania  din semifinale.

×
Subiecte în articol: stiri