x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marica: "Cu Bosnia va fi război, e ultima noastră şansă".

Marica: "Cu Bosnia va fi război, e ultima noastră şansă".

01 Iun 2011   •   12:39

Atacantul Ciprian Marica spune ca partida cu Bosnia reprezinta ultima sansa a echipei nationale de calificare la CE din 2012 si in acest moment nu ar trebui sa se vorbeasca despre purtatorul banderolei de capitan sau despre o posibila schimbare a selectionerului Razvan Lucescu.

"Este un meci al tuturor romanilor, trebuie sa fim uniti la aceasta finala pentru Campionatul European. Ne jucam calificarea si doar impreuna vom reusi. Acum realizam mai mult ca niciodata ca este ultima noastra sansa. Sper sa facem un meci mult mai bun acolo, sa avem mai mult curaj si mai multa incredere. Cred ca publicul de acolo i-a impins spre victorie. Au creat o presiune foarte mare asupra noastra, acum speram sa fie invers, iar publicul sa fie alaturi de noi din primul minut. De acum incolo ne vom concentra suta la suta pentru acest razboi. Este, poate, meciul unei generatii, este meciul nostru, al tuturor", a declarat Marica in cadrul unei conferinte de presa.

"Nu este o prioritate pentru mine ca voi purta banderola. Sunt foarte concentrat pentru acest meci. Imi doresc foarte mult sa marchez in acest meci si sa castigam. Ne-am obisnuit sa ni se cante prohodul. De mult se spune ca nu mai avem nici o sansa, dar iata ca mai sunt. Ne legam de cea mai mica sansa si ne-o jucam pana la capat. Avem curaj ca vom reusi", a mai spus atacantul.

"Suntem in aceeasi barca, toti ne dorim acelasi lucru si numai impreuna cu Razvan vom castiga acest meci. Are un rol important, sunt sigur ca va lua cele mai bune decizii si va alinia cel mai bun 11. Nu mi se pare normal sa se discute despreinlocuirea selectionerului inaintea unui astfel de meci. Nu cred ca este ceea ce ne dorim. Toti avem un singur tel, cel de a bate Bosnia. Aceste mici divergente nu ne ajuta cu nimic. Mi-as dori sa simt o mai mare implicare a tuturor, sa simt solutii si idei pozitive care sa ajute echipa nationala", a incheiat Marica.

×