x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marius Stan: "Am început anul cum ne doream, cu trei puncte"

Marius Stan: "Am început anul cum ne doream, cu trei puncte"

23 Feb 2011   •   15:02
Marius Stan: "Am început anul cum ne doream, cu trei puncte"
Sursa foto: /Intact Images

153378-20090802132539027.jpgGălăţenii au primit vestea neprogramării adversarilor din prima etapă din 2011 în timp ce autocarul se afla la Piteşti, în drum spre Severin, locul unde ar fi trebuit să se joace meciul.

"Este o decizie finală a Ligii de anulare a meciului de vineri cu Pandurii. Nu pot să spun că sunt bucuros, pentru că nu mă bucur niciodată de răul altora, dar cred că am început aşa cum ne doream reluarea campionatului, cu o victorie şi cu încă trei puncte în clasament. Pentru noi urmează un meci greu etapa următoare cu Rapid. Trebuie să ne gândim deja la această partidă", a mai adăugat preşedintele gălăţenilor., a declarat preşedintele Oţelului, Marius Stan.

Totuşi, preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pârvulescu, aflat la Bucureşti, la negocieri cu Dinamo, a declarat că speră să rezolve problema datoriilor grupării, astfel ca meciul cu Oţelul de vineri, să se dispute. "Pe noi nu ne-a anunţat nimeni că suntem neprogramaţi până acum, încă mai purtăm discuţii şi sperăm să rezolvăm problemele în vreun fel", a spus Pârvulescu.

Antrenorul Petre Grigoraş a precizat că el nu ştie că trebuie să schimbe programul formaţiei şi că va pleca cu echipa la Drobeta Turnu Severin: "Eu pregătesc echipa pentru meciul cu Oţelul, în această seară după antrenament plecăm la Severin şi aşteptăm acolo să vedem care va fi decizia. Eu am discutat cu conducerea şi mi-a spus că se va face totul să se rezolve problema".

×