x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Marius Stan: "Suntem campioana bunului simţ".

Marius Stan: "Suntem campioana bunului simţ".

15 Mai 2011   •   21:00
Marius Stan: "Suntem campioana bunului simţ".

Directorul general al Otelului, Marius Stan, spune ca gruparea pe care o conduce a castigat pe merit titlul de campioana, deoarece echipa antrenata de Dorinel Munteanu a fost cea mai serioasa si constanta in acest sezon.

"Suntem campioni, chiar daca le place sau nu le place celor de la Timisoara. Am sperat pana in ultima clipa ca putem realiza un vis, este fantastic, este o rasplata a muncii si seriozitatii. Nu am spus ca suntem cea mai valoaroasa echipa, ci am fost una din cele mai constante si muncitoare. N-a fost confortabil sa fim atacati, a fost un adevarat linsaj mediatic la care ne-au supus adversarele. Victoria noastra este o victorie mare, imensa, colosala si este si una a bunului simt. Daca se intampla ca Timisoara, ca echipa ar fi meritat, daca ei castigau campionatul, ar fi mers ideea ca doar daca esti vocal, virulent si atacand poti castiga si ar fi fost mare pacat. Au tavalit fotbalul, in loc sa lase fotbalistii si echipele sa evolueze. Transmit cu toata inima, cu sufletul, ca suntem campioni, s-a terminat meciul, gata, daca au sperante de genul asta, sunt naivi", a declarat Stan la DigiSport.

Oficialul galatean este convins ca meciul cu Pandurii, castigat de Otelul la masa verde, nu se va juca: "Am fost beneficiarii unei situatii conjuturale favorabile, am beneficiat ca Pandurii n-au platit, am luat trei puncte la masa verde, nu ni le-am dorit. Nici o decizie regulamentara nu se va intoarce, nici la TAS, nici la Haga, nici in alta parte.. Daca TAS constata ca regulamentul este gresit, poate sa ceara ca in timpul cel mai scurt sa faca o modificare, dar nu e cazul. Liga nu a trimis medaliile si trofeul de campioana si suntem suparati, dar probabil au vrut sa intareasca faptul ca TAS-ul poate veni cu decizia de rejucare. Sigur nu se va rejuca".

×
Subiecte în articol: oţelul galaţi liga 1 fotbal intern