x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Măscări marca Gigi Becali

Măscări marca Gigi Becali

de Mihai Igirosanu    |    Florin Gongu    |    07 Iul 2010   •   00:00
Măscări marca Gigi Becali
Sursa foto: Paul Buciuţă/Agerpres

Cenzurat de Piţurcă, Gigi Becali a trecut la atacuri jignitoare la adresa patronului de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu



Deşi Victor Piţurcă i-a interzis să mai facă declaraţii referitoare la Steaua, Gigi Becali continuă să facă mari deservicii de imagine grupării din Ghencea. Lăsat fără subiectul său principal, suporterul de la lojă al roş-albaştrilor continuă să se dea în stambă pe canalele de televiziune şi a iniţiat, la sport.ro, un atac complet inutil în direcţia patronului de la FC Vaslui, Adrian Porumboiu.

"Are un costum de 120 de euro şi o cămaşă de 12 euro. Nu recunoaşte că a pierdut 250.000 de euro la poker pentru că se teme de evaziune fiscală. E un nebun, toată lumea râde de el. Mă jur pe fa­milia mea că i-am dat cerşeală 20.000 de euro. Nu vedeţi ce faţă de beţiv are? E un vagabond, un nenorocit, o jigodie, o hahaleră", şi-a pornit Becali tirada ieftină.

Provocat, Porumboiu a răspuns: "Becali minte de îngheaţă apele, e un trişor de mare marcă, un zgubilitic. Eu am peste 7.000 de angajaţi şi nici un bodyguard, la Becali e invers. Steaua nu-şi va recăpăta strălucirea de altădată cu un pitic pervers ca Becali. E strigător la cer că un om care pretinde că are credinţă în Dumnezeu are un asemenea comportament. Sărăcuţul de Becali, va fi un neica nimeni. Nu îmi pierd timpul cu un individ de teapa lui, e dus cu sorcova. Omul nu are cuvânt, minte, azi spune una, iar mâine spune altceva".

Conflictul stârnit de Gigi Becali a fost comentat şi de preşedintele de onoare al clubului FCM Bacău, Dumitru Sechelariu. "Becali crede că, dacă are bani, e şi deştept şi frumos. Nu înţeleg de ce Porumboiu s-a coborât la nivelul lui Becali. Este incalificabil. Probabil că Becali suferă că nu-l mai bagă nimeni în seamă de când nu-l mai lasă Piţurcă să vorbească. E o oaie parlamentară, n-are pic de caracter. Eu nu cred că Porumboiu a pierdut 250.000 de euro la poker în faţa lui Becali."

×
Subiecte în articol: stiri