x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Meciul FC Botoşani - Dinamo, amânat din cauza ninsorii

Meciul FC Botoşani - Dinamo, amânat din cauza ninsorii

17 Mar 2018   •   21:09
Meciul FC Botoşani - Dinamo, amânat din cauza ninsorii
Sursa foto: www.digisport.ro

UPDATE FC Botoșani vs DINAMO. „Meciul nu se va disputa în această seară din cauza zăpezii abundente de la Botoșani!” a anunţat Dinamo pe pagina sa de Facebook 

''Având în vedere, ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoşani - Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play-out-ul Campionatului Naţional Liga 1 Betano, prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea programării jocului, dispoziţiile art.6.1. a, 8.d şi art. 11 şi 12 din ROAF, privind programarea jocurilor şi schimbarea acestei programări, Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoşani - Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunţată ulterior'', se arată în comunicatul LPF.

''În ceea ce priveşte partida Poli Iaşi - Astra, programată duminică, 18 martie, se va lua o decizie în funcţie de condiţiile meteo de la ora de disputare a partidei'', precizează LPF.
AGERPRES

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Dinamo Bucureşti, programat sâmbătă seara, pe stadionul ''Municipal'' din Botoşani, de la ora 20,45, în etapa a doua a fazei play-out a Ligii I de fotbal, a fost amânat cu o oră din cauza ninsorii abundente care a făcut terenul impracticabil.

Decizie a fost luată de arbitrul partidei, Andrei Chivulete, potrivit postului Digi Sport, care trebuia să transmită partida.
AGERPRES

×
Subiecte în articol: FC Botoşani - Dinamo