x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Meme Stoica pe Facebook: "Nu pot răpi fanilor şi băieţilor bucuria celebrării titlului!"

Meme Stoica pe Facebook: "Nu pot răpi fanilor şi băieţilor bucuria celebrării titlului!"

23 Mai 2013   •   19:57
Meme Stoica pe Facebook: "Nu pot răpi fanilor şi băieţilor bucuria celebrării titlului!"

Meme Stoica a anunţat pe pagina sa de Facebook că jucătorii Stelei vor sărbători împreună cu fanii, în Piaţa Constituţiei, câştigarea titlului, în ciuda condamnării la trei ani de închisoare a finanţatorului Gigi Becali.

"În urma reacţiei suporterilor Stelei şi a discuţiilor pe care le-am purtat cu Laurenţiu Reghecampf şi cu unii dintre jucători, vă informez că festivitatea de premiere a Campioanei României 2012-2013 va avea loc la Naţional Arena, marţi, 28 mai, imediat după meciul Steaua - FC Braşov, iar echipa va pleca spre Piaţa Constituţiei într-un autobuz descoperit, urmând ca în piaţă să se sărbatorească titlul împreună cu suporterii. Am înţeles că - indiferent de situaţia dramatică în care se află în prezent patronul nostru - nu pot răpi fanilor şi băieţilor bucuria celebrării acestui titlu atât de aşteptat şi m-am conformat. P.S. Sper să gasim înţelegere la Primăria Municipiului Bucureşti şi RATB în sensul de a primi răspunsuri favorabile la solicitările noastre", a scris managerul Stelei pe Facebook.

Imediat după ce Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare, Meme Stoica şi liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă, anunţaseră că sărbătorirea primului titlu după o pauză de şapte ani a fost contramandată.

×