x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mihai Costea: "Dacă nu vom învinge în Regie va fi deranj!"

Mihai Costea: "Dacă nu vom învinge în Regie va fi deranj!"

31 Mar 2011   •   09:42
Mihai Costea: "Dacă nu vom învinge în Regie va fi deranj!"
Sursa foto: /Intact Images

"Este grav dacă nu vom lua cele trei puncte", este de părere atacantul Universităţii Craiova, Mihai Costea, înainte de meciul cu Sportul Studenţesc din etapa a XXIII-a a Ligii 1.

"Ne gândim numai la meciul cu Sportul pe care trebuie neapărat să-l câştigăm. E un meci capital pentru noi şi dacă nu luăm toate cele trei puncte e grav. Ne-a prins bine această pauză, sperăm să începem cu Sportul seria victoriilor, să ieşim cât mai repede din zona retrogradării. O victorie cu Sportul înseamnă practic un balon de oxigen pe care il luăm. Toţi băieţii ne gândim să scăpăm echipa de la retrogradare şi abia apoi ne vom gândi la viaţa noastră. Ar fi o pată pentru noi toţi ca Universitatea să retrogradeze", a spus Costea junior.

Mezinul familiei Costea a menţionat că fratele său, Florin, nu este decât la 60 la sută din potenţial. "Florin nu e nici la 60 la sută din potenţial, toată lumea aşteaptă multe de la el, dar e nevoie de răbdare, cu fiecare meci va fi mai bun şi sunt convins că va deveni cel de acum un an şi ceva. Sunt copii tineri la Universitatea care vor veni din urmă. Îmi pare totuşi rău că în şase ani la Universitatea nu am reuşit să realizăm nimic notabil. Singura bucurie e că a ieşit fratele meu golgeterul României", a spus Mihai Costea.

Atacantul craiovean a mai spus că nu e deranjat de faptul că fanii îl contestă după ce a semnat un contract cu Steaua: "Fanii pot să zică ce vor, pot să mă conteste, dar să nu uite că eu nu am plecat ca alţii. Ştiu că am o clauză care nu-mi permite să evoluez contra Universităţii, dar mie îmi convine, pentru că nu cred că aş fi putut să joc".

Mihai Costea a precizat că speră ca în vară, când va ajunge la Steaua, să găsească echipa pe un loc de Liga Campionilor. "Gigi Becali este un om care an de an bagă bani în Steaua. În vară, când mă duc la Steaua sper să-i găsesc pe un loc de Champions League, dar eu mai am de stat două luni la Craiova şi-mi doresc să plec pe uşa din faţă, să mă respecte suporterii pentru ce am făcut şi voi face pentru echipă", a menţionat jucătorul.

Referitor la meciul pe care naţionala României l-a disputat, marţi, la Piatra Neamţ, în compania Luxemburgului, Mihai Costea a precizat că Adrian Mutu este un jucator indispensabil pentru echipa natională. "Aseară, practic, el i-a învins pe cei din Luxemburg de unul singur. Aş vrea să iau de la el determinarea şi dorinţa", a mai spus atacantul Universităţii Craiova, aflat într-un cantonament în Lunca Jiului.

Partida Sportul Studenţesc - Universitatea Craiova va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, în cadrul etapei a XXIII-a a Ligii 1.

×