x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mijlocaşul Mihai Roman s-a transferat de la FC Botoşani la FCSB

Mijlocaşul Mihai Roman s-a transferat de la FC Botoşani la FCSB

17 Aug 2018   •   20:33
Mijlocaşul Mihai Roman s-a transferat de la FC Botoşani la FCSB

FC Botoşani s-a înţeles, vineri, cu FCSB pentru transferul mijlocaşului Mihai Roman la echipa bucureşteană, a declarat pentru AGERPRES finanţatorul clubului botoşănean, Valeriu Iftime.

Potrivit acestuia, decizia de plecare aparţine jucătorului, care va avea la FCSB un salariu de trei ori mai mare decât la Botoşani.

Mijlocaşul Mihai Roman are 33 de ani şi a evoluat în ultimii doi ani la FC Botoşani, club la care a venit din postura de jucător liber de contract. El a fost considerat cel mai bun jucător al echipei, fiind desemnat şi căpitan al formaţiei botoşănene.

Valeriu Iftime susţine că, foarte probabil, Roman nu va juca în meciul de vineri seară dintre Politehnica Iaşi şi FC Botoşani.

“Am vorbit cu Iftime. Am renunțat la cei 400.000 de euro pe care îi primeam de la transferul lui Golofca și l-am luat pe Roman. El nu va juca diseară. Am vorbit cu Iftime și ne-am înțeles. Duminică vine să semneze și luni e la antrenamente. Îmi place mult de el. L-am dorit și în vară, dar nu a vrut să vină. Este un jucător foarte bun”, a declarat Gigi Becali

De remarcat că Mihai Roman a a început fotbalul la Cetate Suceava, după care de-a lungul carierei a trecut pe la FC Brașov, Rapid și Toulouse. La FC Botoșani s-a întors în vara lui 2016. 

 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mihai roman