x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Ministrul Carmen Dan: Căutăm o soluţie juridică pentru modernizarea stadionului Dinamo

Ministrul Carmen Dan: Căutăm o soluţie juridică pentru modernizarea stadionului Dinamo

05 Mai 2017   •   21:05
Ministrul Carmen Dan: Căutăm o soluţie juridică pentru modernizarea stadionului Dinamo

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seară, într-o conferinţă de presă la Bistriţa, că se caută o soluţie juridică prin care stadionul Dinamo să fie modernizat, în perspectiva EURO 2020. 

"Categoric, dorinţa noastră este sută la sută în sensul acesta, sens în care facem absolut tot ce este necesar pentru a pune la dispoziţia CNI (Companiei Naţionale de Investiţii - n.r.) pentru modernizare stadionul Dinamo. (...) Obiectivul nostru prioritar în această perioadă să ştiţi că acesta este, să punem la dispoziţie stadionul", a spus ministrul. 

Întrebată despre avizele care ar mai fi necesare, Carmen Dan a spus că preferă să prezinte detaliile într-o perioadă următoare, dar a dat asigurări că se caută o soluţie juridică potrivită. 

"Aş prefera să dau mai multe detalii într-o perioadă următoare, dar, în acest moment, toată capacitatea noastră şi tot interesul nostru este direcţionat în sensul găsirii unei metode, unei soluţii juridice care să nu împieteze în niciun fel posibilitatea de a moderniza stadionul Dinamo, pentru că nu este un câştig al ministerului în primul rând, este un câştig al cetăţenilor. Din perspectiva noastră, stadionul este al celor care iubesc sportul şi al celor care se raportează la Dinamo şi la baza sportivă de acolo prin perspectiva acestei dorinţe, acestei pasiuni", a mai spus ministrul. 

Întrebată dacă este dinamovistă, Carmen Dan a replicat că este "o întrebare incomodă" şi că se străduieşte să înţeleagă fotbalul, atunci când are timp să urmărească un meci. 

"Este o întrebare foarte incomodă, prefer să nu răspund. Îmi place fotbalul, atunci când am timp mă uit cu interes şi încerc să îl şi înţeleg", a afirmat ministrul Afacerilor Interne.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: stadion dinamo euro 2020