x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Miting al fanilor Craiovei: "Ştiinţa suntem noi!".

Miting al fanilor Craiovei: "Ştiinţa suntem noi!".

18 Mai 2011   •   07:27

Suporterii formatiei Universitatea Craiova vor organiza, sambata, inaintea meciului cu Gaz Metan Medias, din ultima etapa a sezonului, un miting "pentru formarea unei noi echipe", fanii urmand sa solicite implicarea autoritatilor locale.

"Actiunea se va numi «Stiinta suntem noi». Nu e un miting impotriva lui Mititelu, nu mai vrem sa discutam despre acest om sau despre ce se intampla acum. Noi vrem sa se implice autoritatile, Universitatea din Craiova, clubul sportiv. Este un miting pentru formarea unei noi echipe. Vrem o echipa a noastra, care sa fie urmasa spirituala a Universitatii, cu aceleasi culori, acelasi palmares, aceeasi stema, dar care sa ne reprezinte, in care suporterii sa aleaga presedintele, sa aiba un cuvant de spus. Cine vrea asta, sa vina sa ne sustina. Acum s-a tras linie, vrem sa continuam de la zero', a declarat Virgil Cancea, reprezentantul legal al Asociatiei Suporterilor Olteni.

Protestul se va tine sub forma unui miting organizat, acesta avand aprobare de la Primaria Municipiului Craiova. Miercuri, reprezentantii suporterilor vor discuta si cu Jandarmeria si Politia Locala pentru a pune la punct toate detaliile.

Protestatarii vor pleca din fata Universitatii din Craiova, vor trece prin fata Primariei, punctul final urmand a fi sediul clubului.

Formatia Universitatea Craiova a retrogradat in Liga 2, in urma rezultatului de egalitate inregistrat, luni, scor 1-1, in meciul cu Gloria Bistrita din penultima etapa a Ligii 1.

Fostul antrenor al Universitatii Craiova Victor Piturca si fostul presedinte al clubului Silvian Cristescu s-au intalnit, saptamana trecuta, cu primarul delegat Marinica Dinca, cu fostul actionar al clubului Gheorghe Netoiu si cu fostul primar Antonie Solomon, pentru a discuta despre crearea unei noi echipe la Craiova.

La inceputul acestui an, Victor Piturca a fost demis din functia de manager general al Universitatii Craiova in urma neintelegerilor financiare cu patronul Adrian Mititelu. Fostul selectioner a promis atunci ca va incerca sa formeze o alta echipa la Craiova impreuna cu autoratile locale si cu oameni de afaceri din oras.

×