x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu, acuze grave la adresa lui Balaj: "Este omul cooperativei! Ne-a furat şi ne-a trimis în B!".

Mititelu, acuze grave la adresa lui Balaj: "Este omul cooperativei! Ne-a furat şi ne-a trimis în B!".

16 Mai 2011   •   17:14
Mititelu, acuze grave la adresa lui Balaj: "Este omul cooperativei! Ne-a furat şi ne-a trimis în B!".

Finantatorul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a fost extrem de vehement la adresa arbitrului Cristian Balaj dupa egalul de la Bistrita, care a consfiintit retrogradarea oltenilor in liga secunda dupa 6 ani, considerandu-l pe "centralul" baimarean vinovat in mare masura pentru soarta echipei sale.

Mititelu a sarit la gatul lui Balaj pe care l-a acuzat, in direct la o emisiune televizata, de viciere grava de rezultat. "Am fost furati iar! Am avut un gol de 2-1 perfect valabil care ne-a fost anulat! Cum sa fluiere inainte sa dea Prepelita gol! De ce sa opresti meciul cand e jucatorul singur cu portarul? Dupa ce ca avem atatea necazuri, mai suntem si furati. Am crezut ca acest Balaj este om de onoare, dar ne-a furat! Este neserios si fara obraz! Dinainte de meci batea apropouri ca suntem retrogradati. E omul cooperativei! A fost viciere grava de rezultat si Balaj a contribuit mult la retrogradarea Craiovei. Balaj e prietenul lui Jean Padureanu si in aceasta seara si-a ajutat amicul. E o rusine de arbitru", a tunat Adrian Mititelu la Fanatik Show, pe DigiSport.

Patronul oltean a continuat acuzele la adresa conducatorilor din fotbalul romanesc, spunand ca UEFA ar trebui sa intervina pentru a asigura o buna desfasurare a competitiei interne. "Ce sa le mai spun eu copiilor astora despre fotbal!? E o mafie in fotbalul romanesc care decide cine ia campionatul si cine retrogradeaza, dupa propriile interese. Asta e fair-play? Unde e FIFA sau UEFA sa ia masuri?", a mai spus Mititelu.

Universitatea Craiova a remizat, 1-1, la Bistrita si este matematic retrogradata in Liga a 2-a, fiind la 5 puncte in spatele Gloriei, cu o etapa inainte de finalul campionatului.

×