x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu, alţi 2 ani de suspendare şi 600.000 lei amendă

Mititelu, alţi 2 ani de suspendare şi 600.000 lei amendă

29 Apr 2011   •   17:14
Mititelu, alţi 2 ani de suspendare şi 600.000 lei amendă
Sursa foto: /Intact Images

Comisia de Disciplină a LPF l-a sancţionat azi pe finanţatorul clubului Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, cu doi ani de suspendare şi 600.000 de lei penalitate financiară pentru declaraţii defăimătoare făcute la adresa preşedintelui Dumitru Dragomir.

Membrii Comisiei au judecat cazul în baza unei sesizări a Ligii Profesioniste de Fotbal ca urmare a declaraţiilor făcute la un post de televiziune în care Mititelu susţinea că Dragomir promovează un sistem de parti pris-uri şi nepotism.

Aceasta este a treia sancţiune primită de Adrian Mititelu în acest an din partea Comisiei de Disciplină pentru declaraţiile făcute la adresa lui Dumitru Dragomir. În 23 martie el a fost suspendat 12 luni şi a primit o penalitate de 300.000 de lei, iar în 16 februarie a primit şase luni de suspendare şi 150.000 de lei penalitate sportivă.

Tot azi, Comisia de Recurs din cadrul LPF a respins "ca tardiv formulat" apelul finanţatorului Universităţii Craiova la decizia Comisiei de Disciplină din 23 martie, iar următoarea cale de atac este la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

×