x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu: "Florin Costea a fugit din cantonament, instigat de Becali!"

Mititelu: "Florin Costea a fugit din cantonament, instigat de Becali!"

09 Mai 2011   •   10:27
Mititelu: "Florin Costea a fugit din cantonament, instigat de Becali!"
Sursa foto: /Intact Images

Finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, duminică seară, într-o intervenţie în cadrul unei emisiuni televizată, că atacantul Florin Costea a părăsit cantonamentul echipei înaintea partidei cu Dinamo, , din etapa a XXXII-a a Ligii 1, instigat fiind de impresaruol Giovani Becali.

"Giovani Becali mi-a sunat jucătorii înainte de meciul cu Dinamo. Mi-a instigat doi jucători să plece de la echipă, Florin şi Mihai Costea, şi m-a ameninţat că o să iau şase goluri de la Dinamo. Mi-a mai spus că are totul aranjat la Ligă şi că jucătorii mei vor deveni liberi de contract. Florin Costea a plecat din cantonament după ce i-am luat apărarea în faţa tuturor antrenorilor. Florin Costea mi-a dat mesaj să-mi spună că-mi bat joc de el. Uitaţi ce-mi face un fotbalist plătit cu 25.000 de euro pe lună. Am auzit multe poveşti cu acest individ Giovani, acum încep să le cred. Mi-a zis că mă distruge!", a răbufnit Mititelu la Digi Sport, care apoi a izbucnit în plâns şi a ieşit din direct.

Foştii jucători ai Universităţii, Ştefan Bărboianu şi Valerică Găman, care s-au prezentat la sediul DNA - Serviciul teritorial Craiova, au comentat şi ei plecarea lui Florin Costea din cantonament. "Da, am aflat că a plecat şi Florin Costea. Îmi pare rău", a afirmat Bărboianu, în timp ce Găma a precizat: "S-a trezit şi el? S-a trezit cam târziu".

Jucătorii Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu au fugit în data de 19 ianuarie din cantonamentul formaţiei Universitatea Craiova de la Govora şi au cerut şi au obţinut din partea Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul LPF să fie declaraţi liberi de contract, în baza dezlegărilor în alb, pe care finanaţatorul Adrian Mititelu i le-a dat fostului manager al oltenilor Victor Piţurcă. Cei doi fotbalişti au semnat contracte de joc cu formaţia Dinamo Bucureşti.

×