x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu: "Probabil că vom vinde doi-trei jucători"

Mititelu: "Probabil că vom vinde doi-trei jucători"

11 Feb 2011   •   18:04
Mititelu: "Probabil că vom vinde doi-trei jucători"

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat în această seară că încearcă mai multe soluţii pentru a găsi resurse financiare, una dintre acestea fiind vânzarea a 2-3 jucători.

"Nu am nimic concret, am nişte speranţe şi nişte promisiuni. O să încerc să vând 2-3 jucători, dar ei să plece abia la vară. O alta soluţie ar fi să încerc să vând nişte active la preţuri mult mai mici decât piaţa. Totul este la stagiu de încercare. În România, nimeni nu ne dă banii pe care noi îi dorim. În plus, toată munca noastră depusă în cinci ani ar fi degeaba", a spus Mititelu.

Oficialul craiovean a menţionat că echipa ar avea nevoie de 2,5 milioane de euro pentru a "supravieţui" până la finalul campionatului, dar că nu vrea să ia în calcul o eventuală retrogradare a echipei: "Piţurcă va fi ţapul ispăşitor pentru toată situaţia Craiovei. El vrea să nu luăm licenţa şi să retrogradăm. Şi dacă retrogradam, ce? Îi dau echipa lui Piţurcă? Nu, vând câţiva jucători şi fac rost de bani. O iau de la zero".

×
Subiecte în articol: universitatea craiova fotbal intern