x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mititelu spune că va ataca în instanţă decizia CNSL

Mititelu spune că va ataca în instanţă decizia CNSL

11 Mar 2011   •   16:31
Mititelu spune că va ataca în instanţă decizia CNSL

155895-1338-305522-1250276883mititelu.jpgFinanţatorul grupării Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a anunţat că e hotărât să atace în instanţă decizia Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF prin care clubul este obligat să plătească 6.964.893 euro antrenorului Victor Piţurcă.

"Asta e decizia unei adunături de şmecheri care vor să facă şi ei acum un ban de Paşti. Adevărata decizie va fi luată de un complet de judecată. Am de gând să îi acţionez în instanţă. De ce să ia o instanţă sportivă o decizie referitoare la un contract comercial. Păi Victor Piţurcă era angajat, avea un contract cu Universitatea Craiova. De ce să fie judecat de o instanţă sportivă?", a declarat Mititelu.

Întrebat care era suma totală pe care urma să o primească Piţurcă ca antrenor al Universităţii Craiova, în condiţiile în care doar prima de instalare era de 1,8 milioane de euro, Mititelu a spus: "Ăla e un fals făcut de Victor Piţurcă. O să vedeţi în curând despre ce e vorba pentru că va fi făcut public de către Parchet".

×