x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mizerie peste graniţe

Mizerie peste graniţe

de Mihai Igirosanu    |    30 Iun 2011   •   21:00
Mizerie peste graniţe

Ca si cum scandalurile si mizeria din fotbalul romanesc nu ne-ar fi oripilat suficient in fiecare zi, tot circul de doi lei din Liga 1 incepe sa fie si ex­por­tat cu buna stiinta. Astfel, pre­se­din­tele LPF, Dumitru Dragomir, a anuntat ieri ca va trimite o inregistrare presedintelui Parlamentului Eu­ropean cu jignirile care i-au fost aduse de patronul Stelei si europarla­me­ta­rul Gigi Becali: 'Am sa trimit pre­se­din­telui Parlamentului European caseta. Sa vada cum imi zice «un presedinte bosorog». Ii trimit caseta cu traducere. Sa vada cine a ajuns europarlamentar. Este o greseala a vietii sa fii un om in varsta? Dar eu sunt mai tanar decat el ori­cum. El parca e din «Urzica». A spus «acest bosorog, caruia daca ii dau o palma adoarme, are datorii si plateste 80.000 la banci». Fiul meu are datorii la banci, e adevarat.

Averea noastra am facut-o prin imprumuturi. Nu prin spaga, n-am pacalit pe nimeni. Nu am luat fraudulos un club, nu am luat fabrica de la Dragasani, puii si ouale de la Iasi, nu am luat Arconul si blocurile care stau sa rugineasca acum. A pacalit niste oameni batrani cu certificare litigioasa. Da spaga mare pe la diferite insititutii. Eu am facut bani muncind. Noi muncim si platim taxe la stat. Are vreo 7-8 mi­lioane datorii la stat, de ce nu plateste? El este un tip imoral', s-a dezlantuit Dragomir.

Comisie de Etica
Presedintele FRF, Mircea Sandu, a tinut sa intervina in urma celui mai nou episod din parca eterna balacareala dintre Dragomir si Gigi Becali, care ne umple de sila cam de doua-trei ori pe an. 'Trebuie sa constituim si noi o comisie de etica care sa ia masuri. Niciunul dintre noi nu este exonerat de aplicarea legii. Acum lu­cram la regulamentul intern al Fe­deratiei, il reasezam si voi cere di­rectiei ju­ridice sa introduca si o comisie de etica, care sa judece si se ajunga pana la suspendarea presedintelui federatiei', a spus 'Nasu''.

×
Subiecte în articol: fotbal intern