x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern MM Stoica anunţă SCHIMBĂRI FOARTE MARI la Steaua: "Ele pot afecta soarta echipei!"

MM Stoica anunţă SCHIMBĂRI FOARTE MARI la Steaua: "Ele pot afecta soarta echipei!"

31 Iul 2013   •   15:26
MM Stoica anunţă SCHIMBĂRI FOARTE MARI la Steaua: "Ele pot afecta soarta echipei!"

Managerul general al Stelei a anunţat, astăzi, că gruparea roş-albastră se pregăteşte de mari schimbări în perioada imediat următoare.

"Pe noi ne interesează să luăm nişte decizii majore şi nu putem să le luăm fără aprobările lui Gigi Becali. Şi la momentul ăsta echipa se pregăteşte de nişte schimbări foarte mari. În situaţia în care va pleca Vlad Chiricheş, va trebui să aducem un jucător de valoare care să încerce să îl înlocuiască. Plus că mai avem nevoie de un jucător de marginea terenului şi de un atacant. Toate aceste decizii sunt extrem de importante pentru echipă şi le poate lua Gigi Becali. Avem mai mulţi jucători în vizor, dar mutarea nu o poate face decât el. Noi nu putem să luăm aceste hotărâri de capul nostru pentru că ele pot afecta viaţa echipei", a spus Mihai Stoica, care a fost prezent astăzi la Curtea de Apel Bucureşti, la judecarea recursului formulat de Gigi Becali faţă de hotărârea prin care i-a fost respinsă cererea de întrerupere a executării pedepsei.

"Sunt câţiva jucători extrem importanţi care au fost aici, sunt la final de contract şi care nu doresc să îşi negocieze o eventuală prelungire a contractelor decât cu Gigi Becali. La noi a fost celulă de criză, s-a discutat cu toată absolut lumea. Pentru că toţi ne facem probleme ce se întâmplă cu patronul nostru. Iar jucătorii au refuzat să discute cu noi prelungirea contractelor. Vor să discute cu el pentru că tot cu el au discutat şi atunci când au venit la Steaua. Şi mi se pare firesc să fie aşa. Sunt cinci jucători în situaţia asta, plus Daniel Georgievski. Telefonic e foarte complicat pentru că sunt o grămadă de clauze, dar intrăm în prea multe detalii", a precizat Mihai Stoica, fără a-i nominaliza pe cei cinci fotbalişti aflaţi la final de contract.

Întrebat ce se poate întâmpla cu Steaua dacă Gigi Becali nu este eliberat pentru scurt timp, Mihai Stoica a spus că nici nu vrea să se gândească la o asemenea variantă.  "Nici nu vreau să mă gândesc la asta. Pentru că nu am experimentat şi nici nu vreau să experimentez să conduc un club al cărui patron efectuează o pedeapsă cu executare şi noi nu reuşim să intrăm în contact cu dumnealui decât foarte rar şi foarte scurt", a mai spus MM Stoica.

În această dimineaţă, la sediul Curţii de Apel Bucureşti au fost prezenţi managerul formaţiei, Mihai Stoica, antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, şi mai mulţi jucători ai echipei, printre care Ciprian Tătăruşanu, Cristian Tănase, Alexandru Bourceanu şi Adrian Cristea.

Judecarea recursului formulat de Gigi Becali faţă de hotărârea prin care i-a fost respinsă cererea de întrerupere a executării pedepsei a fost amânat de Curtea de Apel Bucureşti pentru 14 august, după ce avocaţii finanţatorului Stelei au cerut timp pentru a studia dosarul şi a depune probe.




×