x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern MM Stoica îl atacă pe Avram: "Am câştigat contra unui arbitraj pe care l-am prevăzut".

MM Stoica îl atacă pe Avram: "Am câştigat contra unui arbitraj pe care l-am prevăzut".

26 Mai 2011   •   07:46

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a acuzat arbitrajul lui Marius Avram din finala Cupei Romaniei cu Dinamo, castigat de ros-albastri cu scorul de 2-1, mentionand ca acesta nu a acordat penalty pentru Steaua la un fault la Dica si nu l-a eliminat pe acelasi Moti la un fault dur asupra lui Bilasco.

"S-a terminat norocul dinamovistilor. Un jucator de la Dinamo a zis ca daca marcheaza va dedica golul suporterilor. A marcat, dar a gresit poarta. Fane Barboianu este golgeterul Romaniei, ca el multe goluri a marcat la viata lui. Este o victorie impotriva unui arbitraj pe care l-am prevazut, cu greseli flagrante. Am avut penalty la Dica, rosu la Moti si un fault inventat la golul lor egalizator. Domnul Avram a zis ca m-a eliminat pentru ca la regulament spune ca daca intru pe teren, trebuie sa fiu eliminat, dar tot la regulament spune ca daca ii pui talpa pe fruntea unui jucator trebuie sa-i dai rosu (n.r. Stoica face referire la un fault comis de Moti asupra lui Bilasco)", a spus Stoica.

La randul sau, presedintele Helmuth Duckadam a declarat ca Steaua avea mare nevoie de acest trofeu. "Aveam nevoie de trofeul acesta deoarece a fost primul castigat in cariera mea de presedinte la Steaua si ma bucur enorm ca in seara asta am castigat. Nu stiu daca o sa bem mult in aceasta seara, dar cu siguranta vom petrece", a spus Duckadam.

Steaua a castigat Cupa Romaniei-Timisoreana pentru a 21-a oara in istoria sa, dupa ce a invins, miercuri, pe stadionul Tineretului din Brasov, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Dinamo Bucuresti, in ultimul act al competitiei.

×