x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Mutu promite că va înscrie în meciul cu Bosnia.

Mutu promite că va înscrie în meciul cu Bosnia.

01 Iun 2011   •   11:06
Mutu promite că va înscrie în meciul cu Bosnia.

Atacantul Adrian Mutu le-a promis unor copii institutionalizati ca va inscrie in meciul de vineri cu Bosnia, cu ocazia participarii componentilor echipei nationale la spectacolul caritabil "Suflet pentru suflet", organizat in beneficiul copiilor din trei centre de plasament.

Tricolorii au ajuns la sala cu 10 minute inainte de inceperea spectacolului si au fost intampinati cu aplauze de copiii prezenti deja in sala. "Sfatul cel mai important si usor de urmat pentru copii este acela ca trebuie sa creada in visele lor, in calitatilor lor cu determinare. Cred ca o sa dam gol si eu si Marica si vom castiga meciul cu Bosnia", a declarat Mutu. "Pana nu demult eram un copil care avea nevoie de incredere. Le urez sa aiba curaj si sa indrazneasca", a spus si Marica.

La 2,03 metri, portarul Costel Pantilimon i-a sfatuit pe copii sa faca miscare in fiecare zi pentru a deveni inalti: "Le urez la multi ani copiilor, iar pentru a ajunge inalt ca mine trebuie sa manance cat mai bine si sa doarma cat mai mult. E important sa faca miscare zi de zi, chiar daca nu practica un sport de performanta".

La final, jucatorii au impartit cadouri copiilor prezenti in sala.

×