x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Narcis Răducan: Nu sunt manager general, dar am preluat o parte din atribuţiile lui Mihai Stoica

Narcis Răducan: Nu sunt manager general, dar am preluat o parte din atribuţiile lui Mihai Stoica

01 Oct 2011   •   11:27

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Raducan, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca dupa plecarea managerului general Mihai Stoica a preluat o parte din atributiile acestuia.

"Nu sunt noul manager al Stelei, sunt in continuare director sportiv, desi am preluat o parte din atributiile lui Meme Stoica. Pregatirea si studiile mele sunt de director sportiv si cred ca un club de anvergura Stelei trebuie sa aiba oameni foarte bine pregatiti pentru fiecare departament in parte. Nu as avea experienta necesara sa conduc clubul pe plan financiar sau pe plan de marketing", a spus Raducan, potrivit Mediafax.

El considera ca a venit momentul ca Steaua sa se apropie mai mult de fostele glorii si de suporteri. "Poate vom incerca sa avem o comunicare mai buna atat cu presa, cat si cu suporterii. Eu chiar as indrazni sa ne apropiem mai mult si de fostele glorii steliste pentru ca numai asa vom fi mai puternici. Suferim la acest capitol. Trebuie sa aducem si fanii aproape de noi", a mai spus directorul sportiv.

Narcis Raducan a facut un apel la suporterii stelisti pentru meciul de duminica, cu Otelul Galati, partida in care noul antrenor, Ilie Stan, are nevoie de sustinerea fanilor. "Ilie Stan este un castig pentru Steaua. A demonstrat unde a lucrat pana acum. Are profilul unui antrenor care munceste mult, care impune disciplina si cred ca e necesar la un club precum Steaua si mai ales intr-o perioada dificila. Este un moment important atat pentru el, cat si pentru echipa si ne-ar ajuta aportul publicului la Buzau. Speram sa plecam cu dreptul", a adaugat Raducan.

Noul antrenor al echipei Steaua, Ilie Stan, numit in locul israelianului Roni Levi, a fost prezentat oficial, sambata, in cadrul unei conferinte de presa. Odata cu plecarea lui Levi a renuntat la functia sa si managerul general Mihai Stoica.

×