x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Naţionala a plecat în Brazilia fără Mutu, Săpunaru şi Raţ.

Naţionala a plecat în Brazilia fără Mutu, Săpunaru şi Raţ.

04 Iun 2011   •   15:55
Naţionala a plecat în Brazilia fără Mutu, Săpunaru şi Raţ.

Ramasa in aceasta dimineata fara selectionerul Razvan Lucescu, nationala Romaniei a plecat in America de Sud si fara vedetele Mutu, Sapunaru, Rat si Tamas. Fundasul lui West Bromwich Albion va pleca insa maine in Brazilia, el primind doar o scutire de o zi pentru a-si rezolva unele probleme personale.

In schimb, la lot au fost convocati azi atacantul dinamovist George Tucudean si fundasul Gabriel Matei, transferat in aceasta vara de la Pandurii la Steaua.

Chemat la prima reprezentativa dupa demisia lui Razvan Lucescu, Emil Sandoi a declarat la aeroport ca nu ii va conduce pe tricolori in acest turneu, ci doar il va ajuta pe fostul secund Stefan iovan. "Nu sunt antrenorul Romaniei, voi incerca sa ajut staff-ul la pregatirea celor doua jocuri. In momentul de fata nici nu stiu exact tot lotul, am fost luat pe nepregatite", a spus Sandoi la plecarea in Brazilia.

In schimb, Ciprian Marica mai spera inca la o revenire a lui Lucescu junior. "Noua, Razvan nu ne-a zis nimic. Aseara ne-a spus ca ne vedem astazi la ora 12:00, la antrenament. Din cate am inteles, el nu e hotarat 100% si s-ar putea sa vina maine langa echipa. Inca se mai gandeste. S-a grabit pentru ca era suparat, dar maine vom sti sigur", a spus Marica.

Reprezentativa Romaniei va disputa in America de Sud doua meciuri amicale, cu Brazilia (8 iunie, ora 03.50, la Sao Paulo) si cu Paraguay (11 iunie, ora 23.00, la Asuncion).

×
Subiecte în articol: echipa nationala fotbal intern