x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Naţionala de fotbal are un nou imn, compus de formaţia Iris (VIDEO)

Naţionala de fotbal are un nou imn, compus de formaţia Iris (VIDEO)

25 Aug 2014   •   14:36
Naţionala de fotbal are un nou imn, compus de formaţia Iris (VIDEO)

Imnul echipei naţionale de fotbal şi al suporterilor, compus şi interpretat de trupa Iris, va fi lansat la 1 septembrie pe site-ul al Federaţiei Române de Fotbal (FRF).

"Campania 'Căutăm imnul suporterilor' a luat sfârşit: am găsit imnul echipei naţionale şi al suporterilor pentru campania de calificare la Euro 2016. Pe baza unui parteneriat cu Federaţia Română de Fotbal, trupa Iris a compus noul imn al echipei naţionale şi al suporterilor pentru viitoarele preliminarii ale Campionatul European din 2016, găzduit de Franţa. Imnul va fi lansat oficial luni, 1 septembrie, pe site-ul oficial frf.ro", se menţionează în comunicatul FRF.

Federaţia a postat pe site refrenul şi îi invită pe suporteri să înveţe versurile. "Astăzi vă prezentăm un mic fragment din cântecul care va răsuna pe stadion la meciurile tricolorilor. Ascultă aici refrenul şi învaţă-l înainte de startul preliminariilor", se mai arată pe site-ul FRF.

Echipa naţională a României va întâlni Grecia în primul meci al campaniei de calificare la Euro 2016, programat la 7 septembrie, de la ora 21:45, pe Stadionul Karaiskakis din Pireu.

Prima partidă pe teren propriu a tricolorilor va fi la 11 octombrie, de la ora 19:00, pe Arena Naţională, cu Ungaria, în etapa a doua a grupei.


×