x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Nicoale Dică, despre demisia de la FCSB: „Dorinţa mea era să las echipa pe primul loc şi să plec!”

Nicoale Dică, despre demisia de la FCSB: „Dorinţa mea era să las echipa pe primul loc şi să plec!”

23 Dec 2018   •   21:10
Nicoale Dică, despre demisia de la FCSB: „Dorinţa mea era să las echipa pe primul loc şi să plec!”

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB și a dezvăluit că ar fi plecat oricum de la echipă, chiar dacă Gigi Becali nu ar fi avut ieşirea publică de după meciul cu CFR Cluj. Acesta spune că aştepta doar ca echipa să fie pe primul loc din nou, lucru pe care l-a stabilit împreună cu antrenorii săi secunzi.

“Eu le-am spus şi lui Meme şi patronului că, dacă nu mai au încredere în mine, să-mi spună şi plec, încă din momentul în care am ajuns la Steaua. Nu mă simt trădat de Meme, nu cred că a spus lucrurile de care spune patronul. Dorinţa mea era să las echipa pe primul loc şi să plec! Îi anunţasem pe secunzii mei treaba asta. Consider că Nicolae Dică la Steaua nu am luat bani, ci am adus bani”, a spus Dică la Telekomsport.

"Eram hotărât de aseară să plec. Eu nu mă leg de o sumă de bani. Au fost momente când m-am gândit că pot rămâne la Steaua doar pentru contract, dar m-am gândit că mi s-a întins o mână să rămân aici. Totuși, să fie clar, dacă eu nu voiam să plec, nu plecam.

Am plecat pentru că am considerat că e mai bine pentru echipă. Am considerat că e momentul. Să vină cineva care poate face mai multe. Jucătorii au intrat în vacanță, îmi pare rău că nu mi-am luat la revedere de la ei.

Asta-i viața de antrenor. Le mulțumesc pentru perioada petrecută la Steaua. Au fost mai multe motive care m-au împins să iau această decizie. Poate și rezultatele. Sper să reușească cu noul antrenor să aibă un randament mai bun", a declarat Dică la TV Telekom Sport.

×