x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Nicolae Dică (FCSB) - Ar fi extraordinar să câştig titlul la 38 de ani în primul sezon ca antrenor în Liga I

Nicolae Dică (FCSB) - Ar fi extraordinar să câştig titlul la 38 de ani în primul sezon ca antrenor în Liga I

28 Apr 2018   •   16:20
Nicolae Dică (FCSB) - Ar fi extraordinar să câştig titlul la 38 de ani în primul sezon ca antrenor în Liga I
Sursa foto: Foto: GSP

FCSB - CFR Cluj. Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că ar fi extraordinar să câştige titlul la 38 de ani în primul sezon ca tehnician în Liga I. 

"Ar fi un lucru extraordinar să câştig la 38 de ani campionatul, la primul meu an în Liga I. Pentru CV-ul meu ar fi foarte bine", a spus el. 

Întrebat dacă după partida cu CFR Cluj va semna prelungirea contractului cu FCSB care expiră în vară, Dică a răspuns: "După meciul cu CFR mai sunt trei etape până când se termină campionatul. Vom vedea în vară ce se va întâmpla. Dacă am reuşit să rezist un an aici, înseamnă că am putere. Din vară, nu ştiu unde voi merge, dar voi avea şi şi mai multă încredere în mine. Cu siguranţă voi deveni mai bun de la an la an". 

Nicolae Dică, tehnician care va împlini 38 de ani la 9 mai, a preluat echipa de fotbal FCSB la începutul lunii iunie a anului trecut. El a semnat atunci un contract valabil până la sfârşitul sezonului 2017-2018. 
AGERPRES

×
Subiecte în articol: FCSB - CFR Cluj nicolae dica