x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Nicolae Dică revine la Steaua

Nicolae Dică revine la Steaua

23 Dec 2010   •   10:58
Nicolae Dică revine la Steaua
Sursa foto: /Intact Images

143753-.jpgDupă rezilierea contractelor cu Manisaspor şi Catania, mijlocaşul Nicolae Dică s-a înţeles cu managerul general Mihai Stoica şi cu antrenorul Marius Lăcătuş privind revenirea sa la gruparea din Ghencea, mutarea fiind confirmată şi de patronul Gigi Becali.

"Am o slăbiciune pentru Dică. Nu ştiu care e situaţia lui la oră asta. E liber? Ne interesează! Nu ştiu dacă el e interesat să vină la Steaua, dar pe noi ne interesează. Şi pe Lăcătuş, şi pe mine. Şi pe patronul nostru", spunea Stoica, aseară, la Digi Sport.

"Am discutat cu Meme şi cu nea Marius şi, în mare parte, ne-am pus de acord în privinţa transferului. Oricum, rămâne ca în zilele următoare să punem toate detaliile la punct. Meme este ca şi tatăl meu şi sunt bucuros că s-a gândit din nou la mine. Sunt sigur că de la Steaua voi putea reveni din nou la echipa naţională, încă nu mi-am spus ultimul cuvânt în fotbalul românesc", a declarat şi Dică în această dimineaţă.

Tot azi, patronul Stelei, Gigi Becali, a confirmat într-o conferinţa de presă revenirea lui Dică. "Dică nu va mai fi ce a fost, că au trecut trei-patru ani peste el. Dar se demarcă, marchează... Bine, la CFR a marcat un singur gol. În fine.. O să vină. Nu a avut nici o pretenţie financiară, va primi 10.000 de euro pe lună timp de 5-6 luni. A fost jucătorul nostru, încercăm, poate îl revitalizăm", a zis Becali.

Clubul Manisaspor a anunţat, în urmă cu o săptămână, că a reziliat contractul cu mijlocaşul Nicolae Dică, de comun acord cu jucătorul care evolua în campionatul Turciei sub formă de împrumut de la Catania. Ulterior, Dică şi-a reziliat şi contractul pe care îl avea cu gruparea italiană.

Nicolae Dică a mai evoluat la Steaua în perioada 2004-2008. El este dorit şi la Astra Ploieşti de patronul Ioan Niculae.

×