x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Niculescu(Dinamo):Nu mai accept jumătăţi de măsură, fiecare jucător trebuie să îmi arate că merită să joace

Niculescu(Dinamo):Nu mai accept jumătăţi de măsură, fiecare jucător trebuie să îmi arate că merită să joace

05 Oct 2018   •   12:30
Niculescu(Dinamo):Nu mai accept jumătăţi de măsură, fiecare jucător trebuie să îmi arate că merită să joace
Sursa foto: Octavian Cocolos

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Claudiu Niculescu, le-a transmis jucătorilor săi că nu mai acceptă "jumătăţi de măsură" în ceea ce priveşte atitudinea şi determinarea pe teren şi a precizat că de acum înainte fiecare trebuie să îi arate că merită să joace titular. 

"Eu le-am transmis jucătorilor că nu mai accept jumătăţi de măsură. Le-am spus foarte clar. Nu accept ca jucătorii să se mai complacă în această situaţie. Eu accept că orice jucător din lume poate avea o zi proastă, dar nu accept ca el să nu dea totul pe teren. Sigur, pot fi greşeli tehnice, greşeli tactice, dar nu voi accepta lipsa de atitudine şi de determinare. De acum încolo fiecare jucător se va lupta pentru locul de titular. Vor trebui să îmi arate pe teren şi la antrenamente că merită să joace în primul 11", a declarat tehnicianul, vineri, într-o conferinţă de presă. 

Niculescu a menţionat că jucătorii săi trebuie să câştige partida din deplasare cu FC Botoşani din etapa a 11-a a Ligii I. "Pentru noi este un meci extrem, extrem de important. Vreau să cred că băieţii conştientizează importanţa jocului. E un meci de care pe care. Suntem două echipe care suferă în acest început de campionat. Dar pentru mine şi băieţi nu mai trebuie să conteze absolut deloc ce s-a întâmplat până în acest moment. De luni încolo trebuie să înceapă un nou campionat pentru Dinamo. Trebuie să ne întoarcem cu 3 puncte de la Botoşani. Ăsta e obiectivul nostru şi asta le-am transmis jucătorilor. Vreau să dea totul pentru această victorie pentru ca apoi să putem pregăti în linişte a doua parte a campionatului. În cazul unei victorii la Botoşani am putea construi în linişte mai departe", a explicat el. 

Echipa de fotbal Dinamo întâlneşte, luni, de la ora 21,00, în deplasare, formaţia FC Botoşani, într-o partidă contând pentru etapa a 11-a a Ligii I. 
AGERPRES 

×
Subiecte în articol: claudiu niculescu