x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern Nimeni nu vrea la Steaua.

Nimeni nu vrea la Steaua.

de Mihai Igirosanu    |    07 Iun 2011   •   21:00
Nimeni nu vrea la Steaua.

Dupa ce Olaroiu i-a spulberat iluziile patronului Becali, lasand Steaua pentru arabii de la Al Ain, dupa ce Hagi a evitat sa revina acolo de unde acum putin timp a plecat umilit, dupa ce italianul Giampaolo a refuzat Ghencea in favoarea negocierilor cu AS Roma si dupa ce Loti Bölöni pare sa fi ales varianta mai banoasa si mai avansata fotbalistic, PAOK Salonic, Steaua cauta in continuare antrenor. Din pacate, solutia aleasa va fi departe de ceea ce si-au dorit in primul rand conducatorii din Ghencea. In criza de idei si de variante, Gigi Becali si Mihai Stoica par sa revina la varianta Toni Conceicao, numai ca antrenorul Brasovului se afla, momentan, in vacanta, acasa, in Portugalia.

Daca nici lusitanul nu va accepta oferta lansata dinspre Palat, Steaua ar mai avea doua solutii, Petre Grigoras si fostul fundas de le­genda al Milanului, 'Billy' Costacurta, care nu este insa pe placul patronului, in ciuda numelui urias. 'Nu vreau eu straini d-astia, n-ai vazut ce a patit Porumboiu cu Lopez Caro? Daca refuza Bölöni, mai sunt si altii: Grigoras, Ionut Badea', a spus Becali intr-una dintre cele mai actuale declaratii oferite la intrarea in Palatul din Aleea Alexandru. In schimb, Costacurta s-a declarat disponibil: 'Am castigat suficienti bani in cariera, deci nu trebuie sa va faceti probleme ca voi cere multi bani. Steaua ar fi o rampa de lansare pentru mine. Ar fi singura echipa din Romania pentru care as accepta sa lucrez'.

Probleme cu MapN
Gigi Becali trebuie sa faca fata din nou unui asalt venit din partea generalilor de la MApN. Dupa ce au aflat ca patronul Stelei vrea sa mute echipa din Ghencea, acestia se pare ca au demarat o actiune in justitie, prin care solicita brandul si sigla clubului. 'Ar fi trist ca Steaua sa se mute din Ghencea, dar nici noi nu ne permitem sa le dam stadionul pe gratis. Nu stiu ce se va intimpla cu el daca nu se vor mai juca meciuri aici, e posibil sa ajunga in paragina', a declarat comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, colonelul George Boroi, pentru Radio Gsp.ro.

×
Subiecte în articol: fotbal intern