x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal intern "Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile!". Vezi cui aparţine uluitoarea declaraţie

"Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile!". Vezi cui aparţine uluitoarea declaraţie

03 Feb 2013   •   09:13
"Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile!". Vezi cui aparţine uluitoarea declaraţie
Sursa foto: EPA/Intact Images

Selecţionerul Victor Piţurcă a declarat, sâmbătă seară, după înfrângerea din meciul cu Polonia, scor 1-4, că nu poate să le reproşeze elevilor săi decât golurile şi a subliniat că pentru el nu contează rezultatul, informează prosport.ro.

 
"Nu pot să le reproşez băieţilor decât golurile. Am jucat cu o echipă nouă, în timp ce adversarii se cunoşteau între ei. Unii dintre jucători mi-au plăcut, dar nu vreau să dau nume. Pentru mine nu contează rezultatul, poate doar pentru jucători. Poate ei sunt dezamăgiţi acum. Am primit gol la fiecare ocazie a lor, iar în repriza a doua am ratat două ocazii mari. Dacă marcam, puteam să reducem diferenţa. Suporterii au fost dezamăgiţi. E o perioadă grea, am făcut trei antrenamente pe zi şi asta se va vedea în campionat", a spus Piţurcă.
 
Victor Piţurcă a explicat şi absenţele lui Bogdan Lobonţ şi Adrian Mutu din lotul pentru meciul următor al României, cu Australia: "Lobonţ nu a apărat deloc în ultimul timp, iar Mutu nu e la parametrii normali şi nu joacă constant".
 
Srgian Luchin consideră ruşinoasă înfrângerea din meciul cu Polonia. "E o înfrângere ruşinoasă. Am luat goluri din toate poziţiile şi nu am reuşit să revenim. Am făcut trei antrenamente pe zi şi suntem foarte încărcaţi. Nu ne-am recuperat total, dar asta nu e o scuză. Rezultatul ne afectează mai ales că şi ei au fost ca şi noi, au fost jucători doar din campionatul intern", a spus fotbalistul de la Dinamo. 
 
Echipa naţională a României a fost învinsă, sâmbătă seară, cu scorul de 4-1 (4-1), de selecţionata Poloniei, într-un meci amical disputat la Malaga. România are programat următorul meci amical, miercuri, tot la Malaga, cu naţionala Australiei.
 

×